Howard Stern & Türk Kebapçı (İngilizce Küfür İçerir)

ossssman ossssman diyor ki;
Howard Stern'nin İskoçya'nın Dumfries kasabasındaki bir Türk kebapçısına yaptığı telefon şakası. İn the tabela tadında bir şaka olmuş. İngilizce bilen arkadaşlar yorumlarında Türkçe mealini yazarlarsa çok güzel iyi olur....
Kategori: Salakça
sitene ekle
Etiketler: Howard Stern telefon türk kebapçı şaka telefon şakası dönerci in the tabela
13 23 Ocak 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • vflmatt
    vflmatt 24 Ocak 2013 - 16:00Kebapçı-Alo kebabçı
    HS-Hello
    K-Yes sir
    HS-What is going on ?
    K-Bak and last time tell you,and you again phone here and just phone the polis ok?
    Hs- How old are you when you lost your virginity?
    K-now and tell you no any question nothing
    Hs- oh no no no
    K-You one and phone me here and just now me phone then polis
    Hs-Do you know the alphabet?
    K-What?
    Hs-Do you know the alphabet?
    K-alphabet , and you teach me alphabet. what you want?
    Hs-what an annoying scumbag
    K-what?
    Hs-you are not that much a loser are you ?
    K-ulenn you what talking about, fucking bustard what?
    Hs- ....
    K-You are a fucking ass... , shut şut the phone
    Hs-Have you ever take another people beside..
    K-Hey you phone again bak I tell you , you phone again and you what me do I know
    Hs-Are you gay?
    K-Ok . You fucking gay fucking asshole
    Hs-Punk
    K-You know gay phone me yaprak
    Hs- and here the big question are you
    K- You are a .. , you phone ------- turkish kebap shop,you are a gay,---- you and learn fucking bustard
    Hs- Are you cute ?
    K-Ok. You are a gay me ara gay you first be learn then and ------ aq fucking house u and
    Hs-What is the problem?why are you calling me?
    K-Ulenn fucking shut the fuck up
    Hs-I become very ....
    K-Fuck off Man fuck off
    K- One more time and phone hadi and the shut the fuck up now
    Hs- You coward !!
    [ispiyonla]
    +19
  • ilhanmansız
    ilhanmansız 24 Ocak 2013 - 15:19Çevirin demişiniz de bunu mütercim tercümanlar odası başkanı çeviremez.. [ispiyonla]
    +7

Tüm Yorumlar

  • profit
    profit 18 Mayıs 2014 - 13:02Kebapçı:Alo Kebapçı
    HS:Merhaba
    K:Merhaba efendim (esnaf adam düzgün hitap)
    HS:Nasıl gidiyor? (bizim ülkemizde sadece ergenlerin güleceği bir tlf şakası başlangıcı)
    K:Bak, sana son kez söylüyorum, bir daha burayı ararsan ben polisi ararım. (aksak bir ingilizce ile efendi gibi derdini anlatıyor karşısındakine)
    HS: Bekaretini ne zaman kaybettin(daha çok ne zaman milli oldun anlamına gelir)
    K:Şimdi, sana diyorum, başka soru yok.
    HS:Hayır hayır
    K:Bir daha beni ararsan polisi ararım tamam?
    HS:Alfabeyi biliyor musun?
    K: Alfabe mi? Bana alfabe mi öğreteceksin?Ne istiyorsun sen?
    HS:Ne sıkıcı bir şerefsiz.
    K:Ne!?
    HS: O kadar da zavallı değilsindir değil mi?
    K:Ulan yavşak sen ne diyorsun, sikik yavşak ne?

    Böyle bol küfürlü amaçsız ve saçma ilerliyor. Çevirilecek değerli bir şey yok.
    [ispiyonla]
  • knex
    knex 27 Nisan 2013 - 06:06Lan ne güzel and the shut the fuck up now diyor, yarıldım amk. [ispiyonla]
    +2
  • DarkWader
    DarkWader 24 Ocak 2013 - 20:47alttan video geçin [ispiyonla]
    +1
  • vflmatt
    vflmatt 24 Ocak 2013 - 16:00Kebapçı-Alo kebabçı
    HS-Hello
    K-Yes sir
    HS-What is going on ?
    K-Bak and last time tell you,and you again phone here and just phone the polis ok?
    Hs- How old are you when you lost your virginity?
    K-now and tell you no any question nothing
    Hs- oh no no no
    K-You one and phone me here and just now me phone then polis
    Hs-Do you know the alphabet?
    K-What?
    Hs-Do you know the alphabet?
    K-alphabet , and you teach me alphabet. what you want?
    Hs-what an annoying scumbag
    K-what?
    Hs-you are not that much a loser are you ?
    K-ulenn you what talking about, fucking bustard what?
    Hs- ....
    K-You are a fucking ass... , shut şut the phone
    Hs-Have you ever take another people beside..
    K-Hey you phone again bak I tell you , you phone again and you what me do I know
    Hs-Are you gay?
    K-Ok . You fucking gay fucking asshole
    Hs-Punk
    K-You know gay phone me yaprak
    Hs- and here the big question are you
    K- You are a .. , you phone ------- turkish kebap shop,you are a gay,---- you and learn fucking bustard
    Hs- Are you cute ?
    K-Ok. You are a gay me ara gay you first be learn then and ------ aq fucking house u and
    Hs-What is the problem?why are you calling me?
    K-Ulenn fucking shut the fuck up
    Hs-I become very ....
    K-Fuck off Man fuck off
    K- One more time and phone hadi and the shut the fuck up now
    Hs- You coward !!
    [ispiyonla]
    +19
  • ilhanmansız
    ilhanmansız 24 Ocak 2013 - 15:19Çevirin demişiniz de bunu mütercim tercümanlar odası başkanı çeviremez.. [ispiyonla]
    +7
  • akıllı psikopat
    akıllı psikopat 24 Ocak 2013 - 12:09bildiğin muş kadın gibi ingilizce konuşmuş misal. sen ararsan bir daha ben ararım polisi. yarrak al sana çeviri [ispiyonla]
    +3
  • müslüm gürses
    müslüm gürses 24 Ocak 2013 - 10:53:) 1:31 ulen fakin şata fakap [ispiyonla]
    +3
  • FarukOz
    FarukOz 24 Ocak 2013 - 09:28Bir türk bu kadar sakin kalamaz. Bknz;
    http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0cb3jFpHd1rr2spbo1_500.jpg
    [ispiyonla]
  • Divinesaint
    Divinesaint 24 Ocak 2013 - 08:44ulan you what talking about fking bastard [ispiyonla]
    +3
  • ermankapci
    ermankapci 24 Ocak 2013 - 01:00''it's just wrong'' [ispiyonla]
    +2
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...