İlk Defa Porno İzleyen Çocuk

SuCK_iT SuCK_iT diyor ki;
Çüküm böyle mi olacak? sağda solda gördüğüm erkek-kadın aşk muhabetlerinin sonu bu mu? Her şey bunun için mi?
Diyen o masum çocuğu daha sonra yıllarca arayışa sürükleyecek sürecin ilk basamağında izliyoruz efendim...
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: porno çocuk internet cafe bilgisayar
3 23 Mart 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • SafaSeval
    SafaSeval 23 Mart 2013 - 10:40çocuk tuşlara basıyo fifa sesleri geliyo, atacağınız başlığı sikeyim ben gidiyorum !!! [ispiyonla]
    +20
  • mk90
    mk90 23 Mart 2013 - 15:16ne pornosu la çocuk oyun kasıyo amk. [ispiyonla]
    +18

Tüm Yorumlar

  • krepcanavarı
    krepcanavarı 11 Eylül 2013 - 23:18con çempiyın sunuyor sanırım pornoyu. [ispiyonla]
    +1
  • takahara
    takahara 02 Mayıs 2013 - 01:32Forvette Ambrosini yi oynattığı için gülüyorlar. [ispiyonla]
    +3
  • kelebekim
    kelebekim 02 Mayıs 2013 - 00:44o çocuk senin bu yaşına kadar göremediğin ve götüremediğin kadınları götürmüştür o yaşında. herkes senin gibi aciz mi acaba da pornoya sarılsın. tüm heyecanıyla oyun oynayan birine sırf video izlenme sayısı kastırtmak adına bok atmak da sana nasip oldu şu sitede. bravo. [ispiyonla]
    +1
  • lebron
    lebron 23 Mart 2013 - 15:21olum sen bu videoyu sessiz izledin de mi insan bi sesli izler spikerin sesi çok net duyulluyo amk fifa lan fifaaaa [ispiyonla]
    +16
  • mk90
    mk90 23 Mart 2013 - 15:16ne pornosu la çocuk oyun kasıyo amk. [ispiyonla]
    +18
  • SafaSeval
    SafaSeval 23 Mart 2013 - 10:40çocuk tuşlara basıyo fifa sesleri geliyo, atacağınız başlığı sikeyim ben gidiyorum !!! [ispiyonla]
    +20
  • capo06
    capo06 23 Mart 2013 - 10:16artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.. [ispiyonla]
    -3
  • betonaoturma
    betonaoturma 23 Mart 2013 - 10:03Çocuğun pipisinde tüy bitmemiş amk. Ne otuzbiri? Ne pornosu?.. [ispiyonla]
    +4
  • gereksizz
    gereksizz 23 Mart 2013 - 09:53Bunu burayı koyanında . Bunu buraya kabul edeninde gönlü vicdanı sızlamıyor mu. O çocuk kadar temiz saf olun biraz bu ne lan. Çocuk orada oyun oynuyor sizin söylediklerinize bakın yazıklar olsun. [ispiyonla]
    +11
  • dezayk
    dezayk 23 Mart 2013 - 08:53travma yaşamakta garibim [ispiyonla]
    -7
© 2004 - 2014 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola' nın formülü ile aynı yerde saklıdır...