İlker Yasin'den Tecavüz Potu - CnnTurk

leone1907 leone1907 diyor ki;
Kırdığı potlarla ünlü spor adamı İlker Yasin, bu defa Samet Aybaba'nın kızı hakkında bir çam deviriyor. Kendisine söylecek söz bulamıyoruz.
Kategori: Çüşşşş
sitene ekle
Etiketler: tecavüz ilker yasin beşiktaş samet aybaba taraftar çarşı cnnturk
3 20 Nisan 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • onurses
    onurses 20 Nisan 2013 - 17:40yanlış bişey dememiş. tecavüz ille ırza geçmek değil. haneye tecavüz olunca evimi s.kyolar
    +84
  • nostra76
    nostra76 20 Nisan 2013 - 18:01sürekli pot kıran bir adamın düzgün bir cümlesini arayıp tarayıp yüklemek de olağanüstü bir pot.
    +31

Tüm Yorumlar

  • gezginabi
    gezginabi 22 Nisan 2013 - 13:52leone1907
    20 Nisan 2013 - 23:34
    biri size sataşınca,laf atınca,karışınca,saldırınca bana tecavüz ettiler diyebiliyorsunuz da haberimiz mi yok. sataşma,saldırı,taciz yerine tecavüzü kullanmak bal gibi de pot kırmaktır.

    @leone1907 'nin fenerli olmasından kaynaklandığını düşündüğüm yanlışı aşırı derecede savunma hastalığı var sanırım.
    Lan ergen tamam bimiyor olabilirsin "tecavüz" kelimesinin anlamını. Ama bak yorumlarda ne güzel açıklamışlar sana. Ne diye hala ısrar edersin dangalak mısın nesin?
    -1
    • obii
      obii 21 Nisan 2013 - 15:10Bok gibi yazacaktım, acil işim çıktı helada, baktım, benim bok daha güzel.
      +1
      • kaktas
        kaktas 21 Nisan 2013 - 07:24Ses tonu çok dinlendirici ve şeffaf değil mi ?
        • kafziel13
          kafziel13 21 Nisan 2013 - 03:53Ben de videoyu açmadan önce fotoğrafta masanın başında insanları görünce poker oynuyorlar, İlker Yasin de potu yükselterek insanlara tecavüz ediyor sandıydım.
          +5
          • jumbokl
            jumbokl 21 Nisan 2013 - 03:39bide bitane alkislayan var oda leon1907 galiba aq...
            +1
            • haberimizyok
              haberimizyok 21 Nisan 2013 - 00:57Allah cezanı versin bu videoyu onaylayan.
              +1
              • leone1907
                leone1907 20 Nisan 2013 - 23:34biri size sataşınca,laf atınca,karışınca,saldırınca bana tecavüz ettiler diyebiliyorsunuz da haberimiz mi yok. sataşma,saldırı,taciz yerine tecavüzü kullanmak bal gibi de pot kırmaktır.
                -11
                • DamramKomran
                  DamramKomran 20 Nisan 2013 - 23:19@onurses, saygı ve sevgilerle
                  +2
                  • Nasabi
                    Nasabi 20 Nisan 2013 - 21:31Sadece taciz yerine tecavüzü kullanmış çokda sırıtmamış
                    +7
                    • ispanak
                      ispanak 20 Nisan 2013 - 21:13bilerek mi yüklüyorsunuz böyle şeyleri? hadi video'yu yükledin, bilerek mi böyle başlık atıyorsunuz? adam yanlış birşey dememiş ki.....

                      Hatta:

                      tecavüz Ar. tec¥vuz
                      a. (teca:vüz) 1. Saldırı: “Çekler bir Alman tecavüzü karşısında mutlaka silaha sarılacaklardır.” -Y. K. Karaosmanoğlu. 2. Namusuna saldırma, sarkıntılık. 3. Başkasının hakkına el uzatma. 4. esk. Aşma, ötesine geçme.
                      Güncel Türkçe Sözlük
                      +5
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...