Dj Yılmaz - Düşmanlarım Köftemi Yesin

Mentraxmus Mentraxmus diyor ki;
DJ yılmaz'ın mükemmel ritimleriyle kıpır kıpır yaz düğünlerine hazır mısınız? Zıplamalı meme içerir.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: dj yılmaz köfte köftemi yesin düşman amatör
9 07 Mayıs 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • trueogre
    trueogre 08 Mayıs 2013 - 03:24Ben tam anlamadım. şimdi burada, "benim köftemi yesin" mi diyor yoksa "köfte mi yesin" diye mi soruyor? [ispiyonla]
    +10
  • Gooo1.
    Gooo1. 08 Mayıs 2013 - 02:12ölürüm de günlük meme ihtiyacımı bu kadar seviyesiz bir paylaşımdan karşılamam . [ispiyonla]
    +10

Tüm Yorumlar

  • erkete123
    erkete123 01 Ekim 2013 - 02:08o değil de bu rtük ne işe yarar? Kelimelere sansür koyacağına şunlara koysun... [ispiyonla]
  • elonizm
    elonizm 04 Ağustos 2013 - 18:57adamı çekerim de o kızada osbir çekerim [ispiyonla]
    +1
  • technomazlum
    technomazlum 16 Mayıs 2013 - 09:09Dayı kim bilir nerede çalıyordun bu ibne seni nasıl koydu oraya [ispiyonla]
  • anotherbrick
    anotherbrick 11 Mayıs 2013 - 00:31Ulan o kadar insansınız biriniz demedi mi lan şunu yayınlamayalım diye.. Saksafondan da klarnet sesi çıkıyor [ispiyonla]
    +2
  • ossiepop
    ossiepop 10 Mayıs 2013 - 10:20Romen müziğinin değişmeyen tutkusu: Arka planda sürekli kıyafet değiştiren kız oynatmak. [ispiyonla]
    +1
  • nephesh
    nephesh 09 Mayıs 2013 - 16:29düşünsene, bu şarkıyı babazula yapmış; saygı duyarsın.

    http://karikaturistan.com/wp-content/uploads/2012/02/umut-sarikaya-babazula.jpg
    [ispiyonla]
    +1
  • skokiaan
    skokiaan 09 Mayıs 2013 - 06:56azis klibi seyretmek istedi bir anda canim [ispiyonla]
  • slokr
    slokr 08 Mayıs 2013 - 20:38beyaz gomlekli dans eden dana diyeyim , bir insana dans bu kadar mi yakismaz midem bulandi amk [ispiyonla]
  • choky
    choky 08 Mayıs 2013 - 19:19şarkı güzeldi. [ispiyonla]
  • ay2337769320
    ay2337769320 08 Mayıs 2013 - 17:0103.38 deki dayı yakışmadı be ne işin var senin orda hıamına [ispiyonla]
    +1
© 2004 - 2014 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola' nın formülü ile aynı yerde saklıdır...