Tubit Ak - Cin Belgeseli

tarhanacorbasi tarhanacorbasi diyor ki;
Efe Aydal bu sefer de cin işine girmiş ve bir belgesel hazırlayarak bizleri cinler konusunda aydınlatmaya çalışmıştır.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: cin tubit ak conmech kaybolan insanlar yanan evler
57 30 Mayıs 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • fepfepfep
    fepfepfep 30 Mayıs 2013 - 15:11sitenin seviyesinin nerelerde olduğunu efenin videolarından sonra iyice anladım artık. herkes değil tabi de ironiden, ince espriden anlamayan bi yobaz tayfa adamın bütün videolarına bok atmaya çalışıyor. durumdan çok rahatsızsan cinlerin varlığını kanıtlayan, cinleri öven bir video çek sen de onu koy. [ispiyonla]
    +16
  • darth marul
    darth marul 30 Mayıs 2013 - 23:33genç yobazlar rahatsız. ne ağlıyosunuz lan hemen bülent arınç gibi. [ispiyonla]
    +11

Tüm Yorumlar

  • darth marul
    darth marul 30 Mayıs 2013 - 23:33genç yobazlar rahatsız. ne ağlıyosunuz lan hemen bülent arınç gibi. [ispiyonla]
    +11
  • Yatağın Soğuk Tarafı
    Yatağın Soğuk Tarafı 30 Mayıs 2013 - 22:27Cinlerin olmadığına inanmayanlara cinler daha çok musallat olurmuş...
    Başınıza gelirse anlarsınız inşallah gelmezde....
    [ispiyonla]
  • are you sex ?
    are you sex ? 30 Mayıs 2013 - 22:09lan yobaz falan diyeceksiniz ama gülmedim lan. [ispiyonla]
    +2
  • Ozturk22
    Ozturk22 30 Mayıs 2013 - 19:24Ben bilmiyorsam yoktur diye birşey söylemedim "götünden argüman uydurma."

    Bak vikipedia daki sayfada, karşıma çıkan ilk cümle: Higgs bozonu. Peter Higgs, Gerald Guralnik, Richard Hagen, Tom Kibble[1], François Englert ve Robert Brout tarafından Standart Model'deki fermiyonlara kütle kazandırmak için VARLIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞ spini 0 (sıfır) olan parçacık. (http://tr.wikipedia.org/wiki/Higgs_bozonu)

    Asıl senin "sadece benim bildiklerim vardır" mantığından hakkaten de çıkman gerekiyor.

    Sen ağır işsiz falan değilsin, sen benden daha çok meşgulsun, bugüne kadar yazdığın yorumlara, yüklediğin videolara falan bakılınca net bir şekilde anlaşılıyor. Öte yandan ben hayatımı sizin gibilerle mücadeleye falan adamadım, öyle bir misyonum da yok. gereksiz bir tartışmaya da girmek istemiyorum daha fazla, ilk mesajımda da yazdım, bana, ve inancıma saygısızlık yapılırsa, ben sessiz kalmam. Haddinizi bildiririm. Bilim kisvesinin ardına sığınıp, sadece işinize gelen örnekleri falan vererek bu insanlara, bu insanların inancını kuduz köpek gibi saldırmaktan vazgeçin. Organize işler sizi... ben sözümü söyledim, sen şimdi git kendi başını ye.
    [ispiyonla]
    +1
  • kapıkapı
    kapıkapı 30 Mayıs 2013 - 19:04dayağa dördüncü arkadaş katılıyorum sana fakat senin de "sadece benim bildiklerim vardır" mantığından çıkman gerek. [ispiyonla]
  • kapıkapı
    kapıkapı 30 Mayıs 2013 - 19:00efe kardeş sen metafiziği çözdüğünü ve evreni anladığını mı düşünüyorsun, bu ne kibir bu ne cürret! Bilim adamı şüpheci olmaz mıydı kardeşim,hani şüphe, nasıl bu kadar emin olabilirsin,nasıl?
    Bu arada fepfepfep kardeşim sitenin seviyesinin nerelerde olduğunu anlaman için tekrar girip bakman gerekiyor yazdığın yoruma, zira en çok katılınan yorum senin.Güzel bir paradoks örneği.
    [ispiyonla]
  • Ozturk22
    Ozturk22 30 Mayıs 2013 - 18:43@dayağa dördüncü farazi konuşma, zoruna gidince sallıyorsun paso, beynin işleyişinden, hormonlardan haberim yokmuş nereden biliyorsun İSPAT etsene? Hani çok zekisin ya, her halttan haberin var ya, hadi. Soyut birşeyin somut ispatını istersen, ben de senden başka bir örnek isterim, sen cin dedin, ben de duygu dedim. Cinlerin soyut birşey olduğunu bile bile ispat istiyorsun, çünkü somut bir ispat getiremeyeceğimi biliyorsun. Aynı oyunu ben de sana yapayım, hadi duygunun varlığını bana ispat et, röntgen mi getircen, ne çeşit bir belge getircen? Bu tip dediğin ben inşallah birgün seninle sokakta karşılaşırım. [ispiyonla]
    +1
  • Ozturk22
    Ozturk22 30 Mayıs 2013 - 18:17Bir de şu ateistlerin avatarlarında, mesajlarında neden hep -sadece- islamiyete karşı tavırlar vardır? mesela, hıristiyanlığa, museviliğe, budizme falan da birşey derken görsek ya sizi? defalarca yazdım, sizin derdiniz medeni bir şekilde fikrinizi söylemek değil, siz kötü niyetlisiniz, organize çalışıyorsunuz. [ispiyonla]
    -1
  • Ozturk22
    Ozturk22 30 Mayıs 2013 - 18:14Girmeyeyim dedim ama dayanamadım, ispat isteyenler, size soruyorum, duygularınızın varlığını bana bir ispat edin, o zaman ben de size cinlerin varlığını ispat edicem. Şu ateistlerin sadece, inanmıyorum ama senin inancına saygım var diyenlerine hiç lafım yok da, diğerleri bi siktirip gitseler ya artık. Aha işte gene çıkmış birileri, yok işte ateistler beyinlerini daha fazla kullanıyorlarmış. İspat etsene? Ciddi lan, ispat etsene, belge getir mesela, öyle kelime oyunu falan yapma bana, hadi bekliyorum. [ispiyonla]
    -3
  • hurdygurdy
    hurdygurdy 30 Mayıs 2013 - 17:39@ejvantery arkadaşım keşke yazdığım yazıdan cümlenin yarısını alıpta eleştirmeseydin.''tek fark beyinlerini daha fazla kullanıyorlar ve körü körüne inanmıyorlar.'' bak gördünmü şimdi beyinlerini daha fazla kullanmaktan kastımın ne olduğu daha açık değil mi? Ve birde Allah yok diyen ispatlasın diyosun, bizim sizin cin varsa ispatlayın dememize karşılık. Şimdi dostum, duyu organlarını geçtim, hiç bir bilimsel deneyle görülememiş tespit edilememiş, buna dayanarak allah yok diyorum. Ha sen bunlara rağmen var diyorsan o zaman kanıtlaması gereken kişi sensin. Birde bunun üstüne '' biz inanıyoruz, , muhammed var dedi inandık, sorgulamayız, kanıt gerekmez,biz tam teslim ettik dine kendimizi'' diyorsan eğer o zaman buraya bizim dediklerime karşıt görüşler sunacak yorumlar yazma. Sana göre tartışılamayacak kadar gerçek birşeyi bizimle tartışman sence de saçma değil mi? Neyse dostum allah hurilerinin sayısını arttırsın inşallah. [ispiyonla]
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...