Yabancı Medya'dan Gezi Parkı Belgeseli: İstanbul Rising

tuturlubelediyesi tuturlubelediyesi diyor ki;
Türkiye'nin güzel medyasından böyle bir belgesel çıkmasını bekleyemezdik tabii ki, bu yüzden yabancı bir medyanın belgeselini yüklemek istedim. Buyrun izleyin ne olmuş bu gezi parkı olaylarında? Biraz da objektif bakalım :)
Kategori: Ciddi
sitene ekle
Etiketler: istanbul rising yabancı medya gezi parkı belgesel
61 10 Haziran 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • baphomet
    baphomet 10 Haziran 2013 - 18:5801:27 bizon murat değil mi o? fon müziğinize de sıçayım bu arada arap değiliz biz tamam mı! [ispiyonla]
    +14
  • san_tiago
    san_tiago 10 Haziran 2013 - 19:32Darbuka çalmayı o kadar seviyorum, ama darbukadan soğuttunuz amk. Dünya görüşünüzü skyim afedersin. Birde sizin kültür seviyenizi kriter belirlemişler. Size yetişecekmişiz. Ulan salsalar insanlık ve dünya görüşünde modayı belirleriz.Dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı en güzel ülke burası be. Bir darbukadan nerelere geldim ama dolmuşum, kusura bakmayın. [ispiyonla]
    +7

Tüm Yorumlar

  • ezotto
    ezotto 29 Ekim 2013 - 07:50neden türkiye tanıtım videolarına arap müziği koyarlar lan biz arap mıyız ? [ispiyonla]
    +1
  • ahmethm
    ahmethm 09 Ekim 2013 - 09:00siz kendinizi ne kadar batılı atfederseniz edin, avrupalının seni gördüğü şekil; altında deve, elinde tesbih ve fondaki darbuka sesidir. avrupalının gözünde sen busun! [ispiyonla]
  • pembekitap
    pembekitap 09 Eylül 2013 - 15:30istanbul'a turist olarak gitsem ben de istanbul'a arap derdim. çarşaflıları mı dersin yere tükürenleri mi dersin, apaçilerini mi dersin tinercilerini mi dersin, trafik canavarları mı dersin, kefenle pelerin arası garip şeyler giyen sakallı adamlar mı dersin, kızlara aç gibi bakan tayfa mı dersin. haklı da haklı. yerin dibine geçiyorum arap sanmalarına bizi ama durum bu. [ispiyonla]
    +4
  • ankhenaton
    ankhenaton 15 Haziran 2013 - 02:2502:22 hatunun kolu bacağımdan sağlammış ayrıca [ispiyonla]
  • ankhenaton
    ankhenaton 15 Haziran 2013 - 02:23Helal be bende bu videoyu arıyordum.Direniş Klasörüme ilave gaz bombası kolleksiyonumun yanına [ispiyonla]
  • mybayer
    mybayer 14 Haziran 2013 - 00:39@Kullaniciadim denen dalyarak. sen nasıl bi şekilsin lan? tamam kimse kimseyi sevmek zorunda değil de Kürtleri sevmeme gerekçesi olarak Türk olmayı öne sürüyosan ben senin ırkından değilim arkadaş. Örümcek beynine sıçayım senin. [ispiyonla]
    +3
  • federson
    federson 11 Haziran 2013 - 03:06o değilde, kız çok güzel la [ispiyonla]
    +3
  • AKROZOM
    AKROZOM 11 Haziran 2013 - 00:46Başka bir ülkede olan olaylar diye izlersen hükümete küfredersin. Biz o kadar dış gözle bakamadığımızdan Taliban ile Napolyona küfrediyoruz. [ispiyonla]
  • bahcivan
    bahcivan 11 Haziran 2013 - 00:11dış güçler AKP'yi neden istemesin? mis ulan düz mantik bile yapamiyorsunuz, istiyorsa alehte niye calissin. [ispiyonla]
    +1
  • konyakçı
    konyakçı 10 Haziran 2013 - 23:54Lütfen biriniz (faraza 5 metre ara ile dikilmiş olsun) 2 milyar 800 milyon ağacın kaç kilometre kare alan kaplayacağını hesaplasın.Kafayı yemek üzereyim.Yoksa yanlış mı duydum?Yoksa ben salak mıyım? [ispiyonla]
    +1
© 2004 - 2014 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola' nın formülü ile aynı yerde saklıdır...