Küçük Selahi'yle Kamu Spotu - Vaaay Kralsın, Yaparsın

cins adam cins adam diyor ki;
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a "Aslansın, kaplansın" diyerek medyada ve sitemizde kendine yer bulan küçük Selahi, yine aynı bakanlığın tanıtım videosunda yer almış. Videoda da "Vaaay kralsın, yaparsın" diyen küçük Selahi'nin performansını izliyoruz.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: selahi suat kılıç gençlik ve spor bakanlığı salih uçan nur tatar rıza kayaalp
3 19 Temmuz 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • Windu
    Windu 15 Ağustos 2013 - 17:54Salihle o bayan arkadaşı çıkar diğer ikisinin götüne koyim [ispiyonla]
  • bezginbekir06
    bezginbekir06 22 Temmuz 2013 - 18:40bu küçük bebe de ilk çıktığında akp yavşaklığı var demiştim yanılmamışım... [ispiyonla]
    +1
  • LuckyStrike19
    LuckyStrike19 21 Temmuz 2013 - 17:59Cenk Akyol bir mikrofona konuşmak istemediği için milli takıma alınmazken, Rıza Kayaalp twitterdan "sizin yapacağınız eylemi s*eyim vatan hainleri" gibi bir üslup kullanarak burada milli sporcu oluyor. Zeki ve çevik mi bilmem de ahlaklı olmadığı kesin. [ispiyonla]
    +3
  • bir ben eksiktim.
    bir ben eksiktim. 21 Temmuz 2013 - 02:11bi tane ırkçı orospu çocuğu gördüm ben. [ispiyonla]
    +3
  • çiçekli demlik
    çiçekli demlik 21 Temmuz 2013 - 00:44off selahi senin aqqqqqqqqqqqqqq [ispiyonla]
  • na musait
    na musait 20 Temmuz 2013 - 13:00bu geziciler hep rum-ermeni gavurları. şerefsizler... -eksilemeyin lan belki ben de hükümetten bir reklam kaparım bi iş çıkar umuduyla salladım- [ispiyonla]
    -1
  • guglielmo
    guglielmo 20 Temmuz 2013 - 06:30Selahi seni bir döverim maymun olursun,küçük yandaş seni. [ispiyonla]
    +2
  • cagh
    cagh 20 Temmuz 2013 - 04:34bu oç gezi direnişcilerine küfür eden güreşçi değil mi amına kodum çocuğuya bi küfür etti kral oldu harbiden. [ispiyonla]
    +14
  • sapper
    sapper 20 Temmuz 2013 - 04:25olum bu çocukla salih uçan akrabamıdır nedir na kadar benziyorlar [ispiyonla]
    -1
  • cehenneme gidecez
    cehenneme gidecez 20 Temmuz 2013 - 02:16selahi büyüyüncede aynı şekilde davranırsan karşıma çıkma lan . [ispiyonla]
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...