Eyvah Babam (Jenerik)

emirboi emirboi diyor ki;
"Sevgi ister yüreğim, bilmem nasıl diyeyim" sözleriyle bize ergenliğin en coşkun halini anlatan, yüreğimizi hop hop hoplatan bir Ece (Yıldız Asyalı), ve onu manyaklık derecesinde kıskanan bir Sedat (Haluk Bilginer).. "Latifeeeğğ! diye bağırışına çok gülerdim Haluk Bilginer'in. Konusu bilindiği üzre "kızıma herifler yavşasın, ben de ağızlarını kırayım" şeklindedir. Ece, babası tarafından Ramiz adında efendi bir çocuğa yamanmak istense de Ramiz'in olabildiğince düz insan olması buna engel olmuştur. Ece güzel bir genç kızdır, ve okulunda yıldızdır. Daha fantastik erkeklerin peşinden koşmayı tercih eder. Dizinin "Eyvah Kızım Büyüdü" adında da devam bölümleri çekilmiştir.
Kategori: Dizi
sitene ekle
Etiketler: haluk bilginer eyvah babam savaş ay eyvah kızım büyüdü yıldız asyalı
13 14 Temmuz 2009
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • cyrano
    cyrano 08 Eylül 2009 - 10:16vay anasını...küçükken aşıktım lan ben bu kıza.ben mi yaşlandım yoksa o mu benden hızlı kartlaştı yoksa ben mi kendimi çok beğeniyorum? hemen bu çelişkiden kurtulmak için yandaki ilgili içeriklerden atilla taş - i am cleaning my closet e geçiyorum. [ispiyonla]
    +16
  • LeeAdama
    LeeAdama 17 Temmuz 2009 - 22:27haluk bilginerin Ecee deyişi hala kulaklarımdadır :D [ispiyonla]
    +12

Tüm Yorumlar

  • elense
    elense 27 Ocak 2014 - 22:59paparazzi kelimesini burda öğrenmiştim :) [ispiyonla]
  • panpagul
    panpagul 09 Haziran 2012 - 20:44kac yılında oynuyordu bu ? [ispiyonla]
  • pinek87
    pinek87 11 Şubat 2012 - 16:33"Eyvah Kızım Büyüdü" olana kadar güzel bir diziydi. [ispiyonla]
    +1
  • mancukya
    mancukya 02 Aralık 2011 - 23:31Osman Cavcı ve su vehbimi ne tuaf bir cocuk varken dizi gèzeldi sonradan bunlar ayrilinca zaten fazla tutmamisti [ispiyonla]
    +1
  • yoksul
    yoksul 02 Aralık 2011 - 19:14''sevgi ister yüreğim bilmem nasıl diyeyim'' daha nasıl anlatsın, ağızımı bozdurmayın bana ! [ispiyonla]
    +1
  • chıvas
    chıvas 30 Eylül 2011 - 13:58vehbi,yi görmek istiyorum sadece.bide yıldız asyalıyı hani şu lolita olan [ispiyonla]
    +3
  • onnumero
    onnumero 05 Eylül 2011 - 23:22bu dizi bende hep erotik çağrılar yapmıştır [ispiyonla]
    -1
  • csakizli
    csakizli 07 Ekim 2010 - 01:34bi haluk bilginer, bi klozetçiler bir de vehbi diye bi oğlandır bu diziye damgasını vuran..ama güzel diziydi. [ispiyonla]
    +7
  • samimi patates
    samimi patates 07 Nisan 2010 - 16:45'Latifeee!!!' [ispiyonla]
    +11
  • cyrano
    cyrano 08 Eylül 2009 - 10:16vay anasını...küçükken aşıktım lan ben bu kıza.ben mi yaşlandım yoksa o mu benden hızlı kartlaştı yoksa ben mi kendimi çok beğeniyorum? hemen bu çelişkiden kurtulmak için yandaki ilgili içeriklerden atilla taş - i am cleaning my closet e geçiyorum. [ispiyonla]
    +16
© 2004 - 2014 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola' nın formülü ile aynı yerde saklıdır...