Çarli ve Ailesi (Tanıtım) - Dizi

abugugu abugugu diyor ki;
Çarli ve ailesinin her yeni bölüm öncesi tanıtıldığı o 1 dakika. Talat Sanal, Recep Albert Amca, Afakan, Cilvenaz ve niceleri.. Özledik be Çarli !
Kategori: Dizi
sitene ekle
Etiketler: çarli cilvenaz meme afakan talat sanal ateş bey recep albert maymun
29 22 Ağustos 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • Escapee
    Escapee 22 Ağustos 2013 - 14:34afakan ve külteginin yerini polat alemdar bile dolduramadı. gözümde öyle büyütmüşüm adamları. [ispiyonla]
    +14
  • MertGFB20
    MertGFB20 22 Ağustos 2013 - 13:56Benim bunları hatırlamam için yaşım çok küçük, hatırlamıyorum da zaten. Ama ben sitede işte bunları görmek istiyorum. [ispiyonla]
    +10

Tüm Yorumlar

  • azimborader
    azimborader 28 Ağustos 2014 - 17:46zamanında az mi izledik. [ispiyonla]
  • ben tekim
    ben tekim 24 Ağustos 2013 - 19:08sesi tuğlayla kaydetmişler galiba [ispiyonla]
  • nostaljibenmisim
    nostaljibenmisim 22 Ağustos 2013 - 23:09bunu youtube gül ve diken isimli bir arkadaş yüklüyor, dsmartta hdsmart kanalında yayınlanıyor, bende de dsmart var ama kayıt yapmam sıkıntılı 10gb oluyor bir dizi. [ispiyonla]
  • yesman
    yesman 22 Ağustos 2013 - 16:48Tv'de ilk defa yayınlandığı yıllarda izlemiştim..98 Dünya Kupası maçlarına denk gelirdi..98 yazı benim için efsane yazdır müzikleriyle pogramlarıyla..Afakanda efsane bir karakterdir.. [ispiyonla]
    +4
  • kel adam
    kel adam 22 Ağustos 2013 - 16:16Cilvenaz alır. [ispiyonla]
    +3
  • celtixa
    celtixa 22 Ağustos 2013 - 16:12küçükken ailenin genç kızına aşık olmayan bizden değildir [ispiyonla]
    +6
  • metalboyii
    metalboyii 22 Ağustos 2013 - 16:04Benim hatrımda kalan birkaç bölüm sonra bu Talat sanalın düblajcısının değişmesi ve benim yeni sese alışmamın uzun sürmesi [ispiyonla]
  • schwarzo
    schwarzo 22 Ağustos 2013 - 16:0017 yaşındayım, bunları ben hatırlıyorum lan. Ben mi acayibim? [ispiyonla]
  • blue oyster
    blue oyster 22 Ağustos 2013 - 15:36@escapee kültegin değil lan kültigin [ispiyonla]
    +1
  • hanzoadam
    hanzoadam 22 Ağustos 2013 - 15:35Kültegin ve çarli en iyi kankalardı zaten. [ispiyonla]
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...