Allah Diye Bağıran Blanka

grjonny grjonny diyor ki;
Street Figher ın en sevimsiz hatta en orospu çocuğu karakterlerinden Blanka imana gelmiş.

Taşak muhabbeti mi yapıyorlar yoksa ciddiler mi anlayamadım. Umarım taşak geçiyorlardır.

Akuma candır.
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: street fighter blanka allah adnan oktar adnan hoca ken ryu kuran
16 29 Eylül 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • kurnaztilki1903
    kurnaztilki1903 29 Eylül 2013 - 18:56fake videoları gerçek sananlara mı yanayım, onları ekleyene mi yanayım, bunu kabul eden admine mi yanayım, yanayım yanayım ateşlerde yanayım. [ispiyonla]
    +38
  • telat abi
    telat abi 29 Eylül 2013 - 18:56adnan oktar yetiştirme yurdu mu lan orası? [ispiyonla]
    +27

Tüm Yorumlar

  • Sick-Boy
    Sick-Boy 01 Ekim 2013 - 01:45nedensizce haykırdım. videoda eksik biseyler var gibi ama. [ispiyonla]
  • ozfidelio
    ozfidelio 30 Eylül 2013 - 11:37O karıları bunlarmı pompalıyor? [ispiyonla]
    +3
  • mooondar
    mooondar 30 Eylül 2013 - 06:11Blanca. Allah diyorsa sanirim ryu imam , bisonda sanirim seytani temsil ediyor sonuc olarak su kaniya vardim illuminati bu isin icerisinde :))) hahahahahahah ulan sabahin korunde ne guzel sacmaliyorum ben :)) [ispiyonla]
  • allmyhate
    allmyhate 30 Eylül 2013 - 05:25Oktar Babuna değil mi lan o?Kanları n'aptın müdür? Bacıların nerededir? [ispiyonla]
    +1
  • bagdatlico
    bagdatlico 30 Eylül 2013 - 03:56Sıradaki Video - "Ben bir embesilim diye bağıran grjonny" [ispiyonla]
  • gonnaparty
    gonnaparty 30 Eylül 2013 - 00:29kime küfür edeceğimi şaşırdım [ispiyonla]
    +1
  • antichrist
    antichrist 30 Eylül 2013 - 00:01boyle bir film mi var? [ispiyonla]
  • leonidik
    leonidik 29 Eylül 2013 - 23:08videonun sonunda hepimize mesajı vermiş zaten [ispiyonla]
    +3
  • coxefgun
    coxefgun 29 Eylül 2013 - 22:48ryu da "oooryuken" derken aslında "allahuekber" diyor. [ispiyonla]
    +8
  • frieden82
    frieden82 29 Eylül 2013 - 22:35aslinda aduket-tekbir / aryuket - allahuakbar olaydi chunlee de turbanli olurdu meselam bu olayi cok karistirdilar, ha aralarinda bi fark kaldi o farkinanda cok iyi oldu. simdi blanka kurban oldugum dan gelebilir ki lakin lalet dalin ve bihamduk oyle olmayadabilir, [ispiyonla]
    +2
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...