Yaşar - Kumralım

pidgeotto pidgeotto diyor ki;
Yaşar'ın 1996 tarihli Divane albümünün bağıra bağıra söylemekten ve yıllardır da dinlemekten hiç bıkmadığım, sözleri oldukça hüzünlü fakat müziği de bir o kadar neşeli olabilmeyi başaran, evet olmuş dediğim şarkısıdır.

Hüzünler başıma vurdu yine
Sevginin çıkmaz yollarında senin dolaylarında
Sana dair hasretim yüzyıllardan kalma
Aklımı kaçırıyorum bu cinnet akşamlarında

Orda her kiminleysen belki sevgilinleysen
Söyle kumralım için sızlamaz mı
Bilmem hatırlar mısın gözlerim ne renkti
Söyle kumralım benim adım neydi

Sahip olduğum her şeydin
Her şeyimi alıp gittin

Bu kaçıncı hasretim aylardan hangi aydır
Söyle kumralım ben adımı unuttum
Bilmem hatırlar mısın gözlerim ne renkti
Söyle kumralım benim adım neydi

Ne zaman güneş doğar aylardan hangi aydır
Söyle kumralım ben adımı unuttum
Bilmem hatırlar mısın gözlerim ne renkti
Söyle kumralım benim adım neydi
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: yaşar kumralım divane 1996
35 03 Ekim 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • ataolll
    ataolll 07 Kasım 2014 - 04:37ataolun kimligini buldum amk :D:D http://goo.gl/3NC2g7 [ispiyonla]
  • cemertem
    cemertem 16 Aralık 2013 - 21:02acıtmıyor sevdan ve kör bıçak dan sonraki en başarılı eserlerinden biri. büyük sanatçıdır benim gözümde yaşar.. efsane. [ispiyonla]
    +1
  • halıfleks
    halıfleks 04 Ekim 2013 - 00:3810 sene sonra yine dilime dolanır diye tahmin ediyorum. [ispiyonla]
    +1
  • 'antonio
    'antonio 03 Ekim 2013 - 22:40harbi lan bir ara yaşar vardı, aldanırım vardı amk. [ispiyonla]
    +5
  • onursword
    onursword 03 Ekim 2013 - 22:02Dikkat ettiniz mi bilmiyorum böyle düzgün adamları magazinlerde pek fazla göremiyoruz adam sanatı sanat ıcın yapıyorda ondan.Ama benım ıcın efsane sarkısı yaşarın her zaman Acıtmıyor Sevdandır. [ispiyonla]
    +4
  • mmtt
    mmtt 03 Ekim 2013 - 17:34bi arkadaş vardı .. olmayan sevdaları için dinlerdi . [ispiyonla]
    +14
  • bir ben eksiktim.
    bir ben eksiktim. 03 Ekim 2013 - 17:04gitarda kuzen, vokalde ben. eheheh ergenlik güzeldi. [ispiyonla]
    +5
  • andariel
    andariel 03 Ekim 2013 - 15:03çok sevdiğim kız arkadaşımın eski erkek arkadaşıyla şarkısıydı bu şarkı. çocuk da yakın arkadaşımdı bu arada. (ne pis adammışım) kız bu şarkıyı ne zaman duysa gerilirdi. ben de gittim mal gibi bu şarkının olduğu albümden onun vedasını şarkımız yapalım dedim. ulan ne salağım iki şarkının arası 2-3 şarkı falan. biri çalsa sonra diğeri çalıodu. kızın da kafası karışmış olacak ki kısa süre sonra da bana tekmeyi bastı. sonra bu kız yıllar sonra hiç alakaları olmamalarına rağmen o zamanki kız arkadaşımla aynı eve çıktı. ben yine triplere girdim ulan yanlış anlarsa bişeyleri falan diye. neyse sonra eve gittim falan hiçbir şey olmamış gibi oturup konuştuk falan. hala da görüşürüz ama bu şarkı da bende travma yaratır. bok vardı paylaştınız [ispiyonla]
    +19
  • bakardo
    bakardo 03 Ekim 2013 - 14:54durduk yere sallamak istemiyorum ama yaşar türkiye'nin en kolpa şarkıcılarından biridir bana göre. [ispiyonla]
    -31
Küçült
Geri İleri
© 2004 - 2014 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola' nın formülü ile aynı yerde saklıdır...