64 Yaşında Vücut Geliştiren Dede

BrianClough BrianClough diyor ki;
55 yaşında başladığı vücut geliştirme serüvenine, 64 yaşına geldiği bugünlerde devam eden Robert isimli Amerikalı dede (torunları var), "Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar dinç ve sağlıklı hissetmemiştim. Sağlıklı ve güçlü bir vücut için hiçbir zaman geç değil" yorumunu yapıyor.
Kategori: Spor
sitene ekle
Etiketler: güçlü dede 64 vücut geliştirme kas body building robert
33 03 Kasım 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • nebuchadnezzar1438
    nebuchadnezzar1438 03 Kasım 2013 - 20:15cep telefonunu beline takmasan 64 yaşında olduğuna inanmazdım dede. ellerinden öperim. [ispiyonla]
    +27
  • sebelebettin
    sebelebettin 06 Kasım 2013 - 23:40bu bir şey mi beyler siz babamın idmanı görün
    her sabah 06:00da ev ahalisini eziyeler uyandırma 1x7
    çekyat'a uzanma 4x8
    kahveye gitme 3*7
    akşam haberlerinde hükümete sövme 7x24
    [ispiyonla]
    +13

Tüm Yorumlar

  • ordeal35
    ordeal35 10 Eylül 2014 - 00:24kahvede pineklemekten iyidir helal olsun. [ispiyonla]
    +1
  • casaerotica
    casaerotica 10 Nisan 2014 - 09:040:43 anahtarı düştü. [ispiyonla]
    +1
  • 33king33
    33king33 19 Kasım 2013 - 10:22Yıl 1965 yer conbayırı,ruslar saldirirr ben pech basirim kasları şişirdim çıktım karşılarına hınamına ne günler di be. [ispiyonla]
    -4
  • sebelebettin
    sebelebettin 06 Kasım 2013 - 23:40bu bir şey mi beyler siz babamın idmanı görün
    her sabah 06:00da ev ahalisini eziyeler uyandırma 1x7
    çekyat'a uzanma 4x8
    kahveye gitme 3*7
    akşam haberlerinde hükümete sövme 7x24
    [ispiyonla]
    +13
  • charremb
    charremb 06 Kasım 2013 - 17:43işte 65 yaşında olmak istediğim durum. ne sağdan soldan fışkıran kaslar ne de çılgın gibi gibi deli kuvveti. şu yaşta şu sağlık ve şu hareketleri yapabilme gücü. muazzam! [ispiyonla]
    +3
  • _ata_
    _ata_ 06 Kasım 2013 - 01:18hemen hemen bütün hareketler nizami, hayran kaldım, yolundayız dede [ispiyonla]
    +2
  • efbiay
    efbiay 05 Kasım 2013 - 14:32@goregasm11

    doğrudur kardeşim beslen beslen dinlen ama hiç çalışma haklısın.kai greeneden phil heathden bahsetmiş miyim ben? bahsetmemişim çünkü olayın profesyonel vücut geliştirmeyle hiç alakası yok ben ne steroidten ne de ek gıdadan bahsettim ne protein tozundan ne de creatinden.hatta ben beslenmeye bile girmedim konu olarak.neden bahsettim ben biliyor musun? şınav mekikle televizyonda gördüğün(genelleme yapmak amacıyla televizyonda gördüğün diyorum) gençlerin özendiği vücutlar yapılmaz.vücut geliştirme için gerekli ekipmanların olması şart.büyük bir kas grubu olan göğüs bile alt-üst-orta göğüs olarak ayrılıyor.iyi bir gelişme sağlamak için için decline,incline,dumbell fly,dips ve en önemlisi klasik bench press gibi hareketleri zaman zaman kombine ederek yapmak lazımken sen bana parkta bunları nasıl yapabileceğini söyler misin? fit vücudun olabilir ama makul yağ seviyesinde bir gelişmişlik için salon ve yeterli beslenme şart.senin mantığına göre bas steroidi parkta 1 saat eğlen olsun sana kai greene vücudu.bir süre vücut geliştirmeyle uğraştım 2.5 -3 sene kadar.
    [ispiyonla]
  • Krofesyonel
    Krofesyonel 04 Kasım 2013 - 21:21Evet yine sağ tarafta 'bayram hocayla vücut geliştirme' çıkıyor. yeahh, ay lak to movid movid [ispiyonla]
    +1
  • e0r6
    e0r6 04 Kasım 2013 - 20:42parkın etrafına bakın lütfen..yol kenarına yapılmamış ve etrafında çeşitli oksijen kaynakları mevcut..fark ettiniz mi ? ben de başkentte yaşıyorum, içerisinde bu aletlerin olduğu parklar var ve hepsi yol kenarında ! spor yaptığını zannederken egzoz dumanından zehirleniyor insanlar.. [ispiyonla]
    +3
  • gurselyigit
    gurselyigit 04 Kasım 2013 - 17:10sylvester stallone da 65 yaşında ama işte bu amca ünsüz. [ispiyonla]
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...