James Brown - I Feel Good

Arkheramos Arkheramos diyor ki;
Çoğunuzun dilinde dönen ama hangi şarkı olduğunu bilmediğiniz bu şarkı rockn roll efsanelerinden james brownundur harika performansı ve bunun yanında müziğe ritmik bir şekilde yaklaşan dansını izlerken sizleri eşsiz bir müzik ziyafeti çekme olanağı sağlıyor.Parçayı 1966 yılında çıkaran üstadın 1989 yılındaki performansı sizlerle iyi seyirler keyifli dinlemeler...

Whoa-oa-oa! I feel good, I knew that I would, now
I feel good, I knew that I would, now
So good, so good, I got you
Whoa! I feel nice, like sugar and spice
I feel nice, like sugar and spice
So nice, so nice, I got you
When I hold you in my arms
I know that I can't do no wrong
and when I hold you in my arms
My love won't do you no harm

and I feel nice, like sugar and spice
I feel nice, like sugar and spice
So nice, so nice, I got you

When I hold you in my arms
I know that I can't do no wrong
and when I hold you in my arms
My love can't do me no harm

and I feel nice, like sugar and spice
I feel nice, like sugar and spice
So nice, so nice, I got you
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: James brown I feel good 1989 yeni performans
28 15 Kasım 2013
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • uhomachinky
    uhomachinky 15 Kasım 2013 - 20:47Koskoca funk ustası olmuş mu sana rock'n rollcu.. Ah şu kavramlar bir de karışmasa ne güzel olurdu değil mi? [ispiyonla]
    +6
  • katilcivcicvici
    katilcivcicvici 15 Kasım 2013 - 18:49ne güzel bir içerik oldu bu =) günde 2 içerik gelse ama böyle gelse bu site daha güzel olur. [ispiyonla]
    +5

Tüm Yorumlar

  • parkdag
    parkdag 17 Kasım 2013 - 04:22abiyigu dırırnırınırının [ispiyonla]
  • birdemlikcay
    birdemlikcay 16 Kasım 2013 - 08:27neden hangi şarkı olduğunu bilmeyelim adam bağırıyor i feel good diye [ispiyonla]
  • sahin t
    sahin t 16 Kasım 2013 - 03:52Christina Aguleria'dan başka çığlık çığlığa on numero şarkı söylebilen bir insan görmemiştim. Memnun kaldık James başgan.. [ispiyonla]
  • Krofesyonel
    Krofesyonel 16 Kasım 2013 - 03:44Garfield.. [ispiyonla]
  • yumruğuylaadamöldürenadam
    yumruğuylaadamöldürenadam 16 Kasım 2013 - 00:52abiiy guuu. [ispiyonla]
  • ayzek11
    ayzek11 16 Kasım 2013 - 00:31yıllarca happiyi guuu diye söylediğimiz şarkı(james browna hürmetler) [ispiyonla]
    +1
  • BAYRAMPAŞALI
    BAYRAMPAŞALI 15 Kasım 2013 - 22:39Show tv de bir magazin programının jenerik müziğidi. [ispiyonla]
    +1
  • encoder
    encoder 15 Kasım 2013 - 22:302006 parkorman'daki konserine gitmiş ve ölümünden önce kendisini canlı izleme şansına sahip olduğum için kendimi şanslı saydığım kral soul'cü [ispiyonla]
    +1
  • uhomachinky
    uhomachinky 15 Kasım 2013 - 20:47Koskoca funk ustası olmuş mu sana rock'n rollcu.. Ah şu kavramlar bir de karışmasa ne güzel olurdu değil mi? [ispiyonla]
    +6
  • sirpence2
    sirpence2 15 Kasım 2013 - 20:14mağara soğuk muydu kardeş ? [ispiyonla]
    -16
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...