Mustafa Sarıgül - 30 Mart Seçim Reklamı

telat abi telat abi diyor ki;
Her ne kadar İstanbullu olmasam da Freddie Mercury tarzı mikrofonu atıp tutmasıyla ünü buraya kadar yayılan Mustafa Sarıgül reisin yeni reklam filmini izleyelim.Videonun kapağındaki ablanın kedicik olup olmadığını sizin kanaatine bırakıyorum.Yani abi..Çare sarıgül!
Kategori: Ciddi
sitene ekle
Etiketler: mustafa sarıgül 30 mart yerel seçim reklam çare istanbul
12 16 Mart 2014
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • siqimsonic
    siqimsonic 16 Mart 2014 - 17:22Samimi güzel bi tanıtım
    (Merkelciyim)
    [ispiyonla]
    +21
  • fala
    fala 18 Mart 2014 - 02:58lan beni kızın abisi mi eksiledi kötü bir şey demedim [ispiyonla]
    +14

Tüm Yorumlar

  • ynsr
    ynsr 31 Temmuz 2014 - 19:16birde bu başörtüsü bizim için sorun değil moddolu reklamlariniz tutmadi bak neden mi ? şişli belediyesinde kaç tane başörtülü çalişan var ? [ispiyonla]
  • ynsr
    ynsr 31 Temmuz 2014 - 19:15vaadlere bak amk sanırsın ülke yönetimine aday lan alt tarafi park bahçe su işlerine bakacaksin insanfsiz özgür interneti nasıl getireceksin belediyecilikle..
    bu gene ii birde vergiyi kaldiracaz diye reklami vardi bunlarin. halk salak değil lan artik ayağı yere basan bir muhalefet olun yada böyle kıç üstü oturun her zaman.
    [ispiyonla]
    +1
  • gulek
    gulek 02 Mayıs 2014 - 16:39adnan hoca terk:)) [ispiyonla]
  • hibo
    hibo 29 Mart 2014 - 21:561. ve 4. kişiler ayni mi lan [ispiyonla]
    +1
  • sipaydim
    sipaydim 29 Mart 2014 - 02:30Özgür internet ne alaka lan? Özerkliğini mi ilan edeceksin. Belediye seçimi lan alt tarafı. [ispiyonla]
  • capacobana
    capacobana 26 Mart 2014 - 09:2100:08 makine gibi çalışırım. (taocuyum) [ispiyonla]
    -2
  • 0zgur
    0zgur 25 Mart 2014 - 10:21o neydi lan öyle böylesini ilk defa görüyorum [ispiyonla]
  • yusei
    yusei 22 Mart 2014 - 15:40@Nörüyonuz
    o gök delenlere ibb mi izin veriyo yoksa şişli belediyesi mi önce bunu öğren bence sen
    [ispiyonla]
    -6
  • apanzeller
    apanzeller 20 Mart 2014 - 22:52kedidir kedii.. [ispiyonla]
  • fala
    fala 18 Mart 2014 - 02:58lan beni kızın abisi mi eksiledi kötü bir şey demedim [ispiyonla]
    +14
© 2004 - 2014 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola' nın formülü ile aynı yerde saklıdır...