Şevval Sam - Unutursak Kalbimiz Kurusun

ciplak ciplak diyor ki;
Dün gece Beyaz Show'da 'Alim' adlı türküyü seslendiren Şevval Sam türküye girmeden önce sansürcü Beyaz'a rağmen anlamlı bir mesaj vermiş.
Kategori: Ciddi
sitene ekle
Etiketler: şevval sam beyaz show ali ismail korkmaz alim gezi parkı
16 26 Nisan 2014
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • hakopera
    hakopera 26 Nisan 2014 - 20:09biz gezi parkında polis copu yerken, şevval sam güneydoğuda bdp'lilere konser veriyordu. senin ne mal olduğu bildiğimiz için hava yapma şevval.
    +22
  • think
    think 26 Nisan 2014 - 20:03İnsanların inançları hakkındaki düşüncelerini unutmadık Şevval Sam.
    +14

Tüm Yorumlar

  • Kommodore64
    Kommodore64 29 Nisan 2014 - 03:21sevval kahpesi ne o lan besili domuzlar dışladımı seni yavşama türklere..
    • boyveriyorum
      boyveriyorum 28 Nisan 2014 - 13:02@hakopera birlikte cop yediği insanlar BDP'liydi. nankör
      -3
      • zeyyus
        zeyyus 28 Nisan 2014 - 12:08sen akp-bdp koalisyonu ürünüsün şewal.
        • uqur140
          uqur140 28 Nisan 2014 - 05:26bu hanım ablamız kcklı kürtlere konser vermişti. hatırlatayım dedim..
          +2
          • hakopera
            hakopera 28 Nisan 2014 - 01:15mitinglerde Türk bayrağıyla ayağını silen akpkk'lılar yorum yapmışlar. alayınıza gider ulan.
            +1
            • lastleftist
              lastleftist 27 Nisan 2014 - 22:09Şevval Sam'a karşı da cephe alın. İyice faşistleşin. En popüler yoruma cevabımdır: Sen daha gezi parkında cop yememişken güneydoğudakiler copu, biber gazını ve hatta gerçek mermiyi yiyordu. Bu sonradan görmelerin de ne mal olduğunu biliriz. Hava yapmayın.
              -2
              • manyakherif
                manyakherif 27 Nisan 2014 - 17:20güzel kardeşim molpedle mi çektin bu ne kalitesizlik
                • jonathan livingston
                  jonathan livingston 27 Nisan 2014 - 11:16ne kadar vicdanı kör ibne varsa bu başlık altında laf yapmış. ulan çocuk ölümünü tasvip etmesi, '' iyi yaptilar '' mi demesi gerek? sizin ben vicdanınızı götünden sikeyim
                  +4
                  • jonathan livingston
                    jonathan livingston 27 Nisan 2014 - 11:16ne kadar vicdanı kör ibne varsa bu başlık altında laf yapmış. ulan çocuk ölümünü tasvip etmesi, '' iyi yaptilar '' mi demesi gerek? sizin ben vicdanınızı götünden sikeyim
                    • kendine dönen adam
                      kendine dönen adam 27 Nisan 2014 - 05:00beyler siz vazgeçene kadar ben bunu yazmaya devam edicem
                      Ne ara bukadar köpek oldunuz amkdum köpekleri siktirin gidin burayı terkedin.
                      +1
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...