Eye of The Tiger - Survivor ( orijinal klibi)

alihassan alihassan diyor ki;
Eye of the tiger Rocky nin unutulmaz şarkısıdır.
Türkçeye tie of the aygir diye çevrilebilen güzide eserin ölüyü bile canlandırabileceği düşünülmektedir.Mesela teknik direktör olsam devre arası, takım 4-0 yenik durumda hiç bir konuşma yapmam sadece eye of tiger dinletirim.Muhtemelen maçı yine kaybederiz.Maksat zaten iddaa'da üst oynadığım maçın tutması olduğu için hiç de üzülmem.

eye of the tiger - 1982 - survivor

risin' up, back on the street
did my time, took my chances
went the distance now i'm back on my feet
just a man and his will to survive
so many times it happens too fast
you trade your passion for glory
don't lose your grip on the dreams of the past
you must fight just to keep them alive

it's the eye of the tiger
it's the thrill of the fight
rising up to the challenge of our rival
and the last known survivor
stalks his prey in the night
and he's watching us all
with the eye of the tiger

face to face, out in the heat
hangin' tough, stayin' hungry
they stack the odds still we take to the street
for the kill, with the skill to survive

it's the eye of the tiger
it's the thrill of the fight
rising up to the challenge of our rival
and the last known survivor
stalks his prey in the night
and he's watching us all
with the eye of the tiger

risin' up, straight to the top
had the guts, got the glory
went the distance, now i'm not gonna stop
just a man and his will to survive

it's the eye of the tiger
it's the thrill of the fight
rising up to the challenge of our rival
and the last known survivor
stalks his prey in the night
and he's watching us all
with the eye of the tiger

the eye of the tiger
the eye of the tiger
the eye of the tiger
the eye of the tiger
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: rocky 1982 eye of the tiger survivor
25 09 Ekim 2009
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • aspirinartıbira
    aspirinartıbira 11 Ekim 2009 - 20:31Hakikatten lan! Ana sayfada Islak Bergen var bu yok! Siteye neler oluyor Mesut Bahtiyar! [ispiyonla]
    +11
  • kurabiyecanavari
    kurabiyecanavari 09 Ekim 2009 - 02:10y0rum yapilmamasi k0nusunda y0rum yapi1masi gereken bir eser 0lan bu parcayi yukleyen arkadasi kut1ar ve bu parcanin ambu1ans sireni yerine ca1inmasini 0neririm [ispiyonla]
    +6

Tüm Yorumlar

  • mooondar
    mooondar 23 Ocak 2014 - 05:21Kavgadan önce bir doz alinir. Kavga cikma garantisi yoksa almayiniz aksi taktirde kavga cikartabilirsiniz. [ispiyonla]
    +1
  • dh
    dh 12 Ağustos 2013 - 01:19Motivasyon şarkısı 10 numara.. 1982 yıl 2013 olmuş hala dinliyoruz... [ispiyonla]
    +4
  • torontospor
    torontospor 15 Ocak 2012 - 05:11şu klibin ütü dışındaki herhangi bir kayıt aleti ile kaydı yokmu..

    HD isteruk..
    [ispiyonla]
    +3
  • Dattebayo
    Dattebayo 22 Eylül 2011 - 17:21bunlar beş kişi kaldırımda yürümeye başladılar ,sinirli sinirli,dedim kimi dövmeye gidiyorlar,,meğer ders çalışacaklarmış.... [ispiyonla]
    +2
  • orientalwestern
    orientalwestern 10 Ekim 2010 - 06:57Kızkardeşi milli boksör olan bir abinin evinden eksik olmayacak bir başyapıt. İtiraf etmeliyim ki bunu çokça dinlediğimden ve Dvd setlerini berabercene hatmettiğimizden dolayı bizim kido atletizm'i bırakıp boks'a geçmiştir, yerli RUKİYE olmuştur. Her daim dinlenilmeli, dinletilmeli, Phiadelphia'nın asi ama iyi ruhlu çocuğu kalplerden silinmemelidir. [ispiyonla]
    +2
  • sleepaway
    sleepaway 09 Ekim 2010 - 18:20solist de her söylediğinde gaza geldiyse çok dayak yemiştir [ispiyonla]
    +2
  • kkmv
    kkmv 24 Haziran 2010 - 16:11össye hazırlanırken deneme çözmeden önce bunu dinlerdik soru çözerken önümdeki arkadaşa sümsüğü çakasım gelirdi amma verimi artdırıyor harbiden [ispiyonla]
  • Kavgam
    Kavgam 17 Ekim 2009 - 02:33dinlerken gaza gelmemek mümkünmü [ispiyonla]
  • aspirinartıbira
    aspirinartıbira 11 Ekim 2009 - 20:31Hakikatten lan! Ana sayfada Islak Bergen var bu yok! Siteye neler oluyor Mesut Bahtiyar! [ispiyonla]
    +11
  • Kosecki
    Kosecki 11 Ekim 2009 - 20:00ilk defa seyrediyorum bu klibi.hatta bir klibi olduğunu bilmiyordum.bu videonun yeri ana sayfadır.205 gösterim; çok yazık. [ispiyonla]
    +5
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...