Fili Sinirlendirip Özür Dileyen Eleman

vasıfsızeleman vasıfsızeleman diyor ki;
Fil kalkıp ''şimdi ağzına sıçmam mı ben senin'' diye hiddetle kalkıveriyor. Geri de ''lan olm git belanı benden bulma''der gibi bulaşmıyor. Eleman soğukkanlı gibi davransa da o sol el çaresizliğin sembolü. Orda fil hortumu bi gömse, bitti gitti. Ama yine de bi soğukkanlılık söz konusu. izlenileni anlatmak da ayrı bi mallık.
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: fil sinir fil üzerine yürü
9 11 Haziran 2014
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • anka2058
    anka2058 13 Haziran 2014 - 00:40cesaretine hayran kaldım [ispiyonla]
  • bimilyon
    bimilyon 12 Haziran 2014 - 00:54ben böyle aniden kalkınca başım dönüyo filin de döndü mü acaba [ispiyonla]
    +1
  • ekskalibur1
    ekskalibur1 11 Haziran 2014 - 21:13sanki fil bilgisayar yapımı gibi bana pek inandırıcı gelmedi arkadaşlar. bunu geçtim fil sana doğru koşuyo hiç mi tepki vermezsin piç [ispiyonla]
    -6
  • erkekkedi
    erkekkedi 11 Haziran 2014 - 20:59Bence filin orda durmaktan canı sıkıldı bi koşayım şöyle dedi. Fakat karşısına bi fare çıkınca hayvan da korktu tabi. Çığlık atıp kaçtı işte. [ispiyonla]
    +1
  • notsure
    notsure 11 Haziran 2014 - 20:35Resmen siktir git burdan demiş [ispiyonla]
    +2
  • e2pixels
    e2pixels 11 Haziran 2014 - 20:23hayvan kadar hayvanin cikarttigi sese bak kendinden utanmalisin fil kardes. [ispiyonla]
    +4
  • alicanarslan
    alicanarslan 11 Haziran 2014 - 20:15çığlık attı gitti [ispiyonla]
    +1
  • Araq
    Araq 11 Haziran 2014 - 19:25o değilde o nasıl bir geliştir öyle adam iyi durmuş yine ben ormandan çıkmıştım [ispiyonla]
    +1
  • novitzbird
    novitzbird 11 Haziran 2014 - 19:08yalnız bi öteki tarafa gidip gelmiş bana kalırsa. en basitinden, her yıl afrikada filler, aslanlardan daha fazla insan öldürür. vahşi filler çok çok tehlikeli hayvanlardır. [ispiyonla]
    +2
  • Çağatay Tatlıtuğ
    Çağatay Tatlıtuğ 11 Haziran 2014 - 18:10Ulan adam soğukkanlı filan değil bildiğin şoka girmiş lan! Başka bir açıklaması yok bunun. [ispiyonla]
    +2
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...