Gerçek Kesit - Çakma Mükremin Komşu Kızıyla Cilveleşiyor

tırtkadın tırtkadın diyor ki;
Flash tv'nin başyapıtı gerçek kesit'in, sarı bıyık, kaleci saçlı adam ve çakma mükremin tria'sından az biraz arkada kalmış çakma mükremin, mükemmel şakaları, gülmeceleri, komiklikleri ile adeta ben de buradayım diyor. Komşu kızının güzelliği ise baş döndürücü, fascinating...
Kategori: Televizyon
sitene ekle
Etiketler: çakma mükremin kitap komşu kızı flash tv gerçek kesit
22 30 Ekim 2009

Popüler İçerikler

Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • appas
    appas 31 Ekim 2009 - 03:45severek takip ettiğim bir yapımdı gerçek kesit gerçekten,artık böylesi kalburüstü işler göremiyoruz televizyon dünyasında.yine toplumsal bir yaraya parmak atmış ve hatta epey ellemişler,bu cesarete öykünmemek elde değil.aynı zamanda sürprizlerle dolu.misal ben "mehmehmeh" diye gülen abi evden çıktıktan sonra ananın kıza "ne bu hal,bizi elaleme rezil mi edeceksin?kahpe mi olacaksın başımıza?" demesini,kızı tokatlamasını beklerken,ana gayet realist bir serzenişte bulundu evladına.ah kapitalizm ah,nice anaları baştan çıkardın.kendimi kınıyorum! [ispiyonla]
    +17
  • Yekpare
    Yekpare 27 Mayıs 2010 - 05:01Vay babayun kemüğüne! Anası ''Elin herifini ne eve alıyon yosma'' şeklinde kızı paylıycak diye beklerken değişik alemlere garkoldum [ispiyonla]
    +16

Tüm Yorumlar

  • gocuklu
    gocuklu 07 Mayıs 2013 - 21:40acayip bi negatiflik çöktü üzerime. salon döşemelerinden mi video kalitesinden mi yoksa komşu kızının saç stilinden mi bilemiyorum ama nefes almakta güçlük çekiyorum. tüm moralim alt üst oldu mınakoyim [ispiyonla]
    +1
  • delpiero82
    delpiero82 10 Nisan 2013 - 16:35o nasıl bir zil sesidir ya, mikser gibi [ispiyonla]
    +2
  • DenizKestanesiReceli
    DenizKestanesiReceli 07 Mart 2013 - 23:37Mezhebi geniş babaya rakip çıktı , mezhebi sınır kapısı anne [ispiyonla]
    +1
  • ongan-san
    ongan-san 30 Kasım 2012 - 15:11Kapıyı yağlayın amk. [ispiyonla]
    +3
  • AdımZebercet
    AdımZebercet 27 Şubat 2012 - 02:46basım döndü kamera bi mükremine bi kıvırcık a gectikce ooyy [ispiyonla]
    +6
  • bthntmy
    bthntmy 08 Aralık 2011 - 11:30o kapı açış nedir ya [ispiyonla]
    +2
  • hıyardatuztanesi
    hıyardatuztanesi 05 Aralık 2011 - 15:59şahin k'nın sevişmeden önce konuşmaları gibi [ispiyonla]
    +5
  • hepi kıro
    hepi kıro 22 Kasım 2011 - 14:01a stunning masterpiece!!! (independence)
    two thumps up! (los angeles times)
    bu diziyi çekenlerin daşşaklarını avuçlayım (ulus emperyal kavesinden okan abi)
    [ispiyonla]
    -2
  • cellularone
    cellularone 17 Kasım 2011 - 04:07Kameraman, yün yumağı takip eden kediler gibi çekim yapmış.. [ispiyonla]
    +6
  • Ojufemi
    Ojufemi 21 Ekim 2011 - 16:03"Kızların başında gezdirdiği değil mi o?" [ispiyonla]
    +7
© 2004 - 2014 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola' nın formülü ile aynı yerde saklıdır...