"Bittim ben Nihat!" Süper Baba Son Bölüm

enterelle enterelle diyor ki;
Süper Baba'nın final bölümünde Fiko'nun isyanı. Ah ulan Fiko baştan yapsaydın da şu isyanını biz de kıvranmasaydık sen de kıvranmasaydın 500 küsür bölüm.
Kategori: Nostaljik
sitene ekle
Etiketler: dizi şevket altuğ fiko yerli dizi süper baba
156 15 Eylül 2008
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • mitril
    mitril 28 Temmuz 2010 - 19:19ne sıcak duygular uyandırıyor bu dizi bende. İstanbul'a aşık eder yakasını bırakmaz ezgileri insanın. Dizi gibi dizi'yi çekebileceğimizi gösteren şahsına münhasır "Süper Baba". [ispiyonla]
    +7
  • cismo
    cismo 18 Ocak 2013 - 22:54Yıllar sonra şimdi bu sahneyi izleyince farkettim... Fikret cinnet geçirmeden önce mahalle meydanında sağa sola bakarken 01:57 de İPEK 'i görmesini acaba bilerek mi yapmıştır yönetmen? [ispiyonla]
    +6

Tüm Yorumlar

  • essoist
    essoist 29 Nisan 2017 - 23:26Niye ben böyleyim Nihat? Niye bu kadar korkağım? Niye hiç bir şeye cesaretim yok? Elif dedi ki bana, hep başkaları ne der diye soruyorsun dedi. Kendim ne isterim diye düşünmüyor muşum hiç. Haklı. Düşünmeye bile korkuyorum. Sence niye böyle peki Nihat? Neden kapıp koy veremiyorum kendimi? Ben buraya hapsoldum Nihat. Evler, dükkanlar, ağaçlar hep aynı şeyler. Aynı yüzler, aynı sesler. 7 yaşında geldim ben buraya Nihat. Ne hayallerle geldim. Kırk yıl sonra halime bak. Buranın bir parçası oldum. İskele gibi durak gibi sermetin köşesi gibi. Ölünce arkamdan iyi adamdı diyecekler, kıyak delikanlı diyecekler. Fedakardı, ailesine düşkündü, yardımseverdi, hep başkalarını düşünürdü, çengelköyün evliyasıydı... [ispiyonla]
  • turbonargile
    turbonargile 29 Kasım 2014 - 05:03iyi futbol iyi futbolcularla, iyi dizi/film de iyi oyuncularla olur [ispiyonla]
    +1
  • ousataman
    ousataman 24 Mart 2014 - 17:57musti yaa [ispiyonla]
  • anabababacigardas
    anabababacigardas 31 Ağustos 2013 - 21:21Açeydim gollerimi iki yana dur diyeydim! Gitme diyeydim Nihat! Gitme diyeydim. [ispiyonla]
    -2
  • tekinnnnn
    tekinnnnn 31 Ağustos 2013 - 21:04ben sevmiyordum. çünkü hiç izlemedim. popüler olan şeyler bende antipati uyandırıyordu. he bi de küçüktüm. [ispiyonla]
    -11
  • chwaka
    chwaka 02 Ağustos 2013 - 16:35lan domestos o kadar eski mi [ispiyonla]
    +3
  • cismo
    cismo 18 Ocak 2013 - 22:54Yıllar sonra şimdi bu sahneyi izleyince farkettim... Fikret cinnet geçirmeden önce mahalle meydanında sağa sola bakarken 01:57 de İPEK 'i görmesini acaba bilerek mi yapmıştır yönetmen? [ispiyonla]
    +6
  • fikirsiz
    fikirsiz 27 Ağustos 2012 - 14:193:28'de Şabanoğlu Şaban'ı hatırladım. [ispiyonla]
    -3
  • pembe panter
    pembe panter 15 Temmuz 2012 - 14:1015 yıldır izlememiştim. cinnetinin tek kelimesi çıkmamış aklımdan. [ispiyonla]
    +3
  • akheneton
    akheneton 29 Nisan 2012 - 15:42ulan bu dizi şimdi çekilse sansürden hiç bişey görülmez kocakafaları izliyo gibi izlerdik mk [ispiyonla]
    -3
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...