Konser Sırasında Chatroulette'e Bağlanmak - Ben Folds

Müthiş bir fikir. Pianoyu çalan ben folds. Konser sırasında chatroulette'e bağlanıyor, kocaman bir barkovizyon, müthiş bir ambiyans. İyi izlemeler.
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: Ben Folds Chatroulette Zekice piyano
80 13 Ağustos 2014
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • atari kolu
    atari kolu 13 Ağustos 2014 - 20:04koskoca sanatçı karşısında binlerce insan piyano çalıyor. ama bu siktiğimin kızları yine durmuyor yine durmuyor. orospular sadece nexte basmak için giriyorlar siteye
    +25
  • Soundcheck
    Soundcheck 13 Ağustos 2014 - 20:1305:08 Odtülü değilse kendimi keserim :D
    +19

Tüm Yorumlar

  • wtfamk
    wtfamk 24 Ağustos 2014 - 16:3902:39 hello "lady, that's a story of my life" :D
    • nameless1912
      nameless1912 19 Ağustos 2014 - 22:07konserdeki binlerce kişinin 31 çeken bi yarrak görünce vereceği tepkiyi merak eden bitek ben miyim?
      • ecoline
        ecoline 19 Ağustos 2014 - 06:21hoş olmuş. keşke biraz daha uzun olsaydı.
        • Sinitra
          Sinitra 15 Ağustos 2014 - 12:03çıktı ya olm ekranı kapattılar xxx yazdılar siz mevzuyu cozmemıssınız
          +2
          • berk06
            berk06 14 Ağustos 2014 - 23:02Biz girsek dakikada 47 tane yarrak görürüz aq.
            +6
            • SEKOOO
              SEKOOO 14 Ağustos 2014 - 18:31herkes buralarda bi boklar yapıyo ben daha bi kızla 3 saniye konuşamadım yıllardır
              -1
              • lefrans
                lefrans 14 Ağustos 2014 - 16:16yarrak çıktı mı gençler izleyemedim?
                +6
                • Greogory
                  Greogory 14 Ağustos 2014 - 15:31yarak çıkmıyacaından nasıl bu kadar eminler
                  • helmet888
                    helmet888 14 Ağustos 2014 - 11:17herkes zamazingo görmek için mi bu videoyu izledi lan..montaj denen bişeyden haberiniz yok mu site ahalisi..yarak kürek gösterecek halleri yok videoda herhalde
                    • avnokta
                      avnokta 14 Ağustos 2014 - 11:01Osbir çeken biri denk gelmemiş hayret.
                      -1
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...