Yakalanınca Soyunan Hırsız Kadın

tırtkadın tırtkadın diyor ki;
Bağcılar'da bir iş yerinden 500tl çalan kadın kaçarken iş yeri sahibi yakaladıktan sonra kurtulmak için yaptığı numara görenlerin ağzını sulandırıp iştahını kabarttı
Kategori: Türk İşi
sitene ekle
Etiketler: oha çüş çıplak kadın hırsız
0 31 Ağustos 2014
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • norsivan
    norsivan 31 Ağustos 2014 - 19:442010 yılında Turkcell iletişim merkezinde çalışıyordum. Çingene bir kadın kontör satın almak amacıyla geldi. Patronlar daha önce çingeneler geldiği zaman birşey satmamamı ve hemen dışarı çıkarmamı söylemelerine rağmen ben yinede o da bir insan kontör almak onun da hakkı diyerek kadına ne istediğini sordum. 100 kontör istedi, ben kontörü kendisine uzattım, o da bana 200 TL para verdi. Ben paranın sahteliğinden şüphe ederken o esnada kasada hep 20 TL'lik vardı. Kalktım 180 TL parayı 20 TL'lik banknotlar halinde kadına verdim. Kadın parayı saydı. Daha sonra kontör kaç para diyerek heryerde 15 TL olduğunu söyledi. Kendisini kazıkladığımı söyleyerek kontörü geri uzattı ve almayacağını söyledi. Ben de peki dedim. Kadın gözümün önünde paraları saydı tam 180'ydi. Ben de kadına 200 TL parasını geri verdim. Kadın dükkandan çıktı. Bir anda içime bir kuşku düştü. Kalktım kasaya attığım parayı saydım. Parayı saydığımda 180 TL yerine 100 TL vardı. Hemen kadının peşinden koştum onu 500 metre ilerde yakaladım. Kolundan tutarak dükkana geri götürmeye çalıştım. Kadın ısrarla parayı çalmadığını söyledi. Ben de sen bi dükkana gel polise haber verecem dememle. Kadın şalvarını indirerek külotunun içerisinden çalmış olduğu parayı çıkararak yere attı. Daha sonrasında da şalvarını indirdi ve domaldı. Utancımdan yerin dibine girdim. Ne yapacağımı bilemedim. Kadın bunu fırsat bilerek olay yerinden uzaklaştı. Ben de iç çamaşarından çıkardığı paraları peçete ile alarak gittim :) İşte böyle bir anıydı benimkisi de [ispiyonla]
    +9
  • elin herifi
    elin herifi 31 Ağustos 2014 - 17:28kimse kusura bakmasın suratı belli olmuyorda ilik gibi vücudu var kadının. Burada yalandan bu mu yeaa çekmeyin. [ispiyonla]
    +8

Tüm Yorumlar

  • ay2478149900
    ay2478149900 02 Eylül 2014 - 14:57çingenedir onlar hep böyle... [ispiyonla]
    +1
  • ay2107541897
    ay2107541897 02 Eylül 2014 - 01:44bagcilar gibi nezih bir ortamda böyle bir olay.. vay amk artik hic bir yerde emniyette degiliz. [ispiyonla]
  • lavezzi
    lavezzi 01 Eylül 2014 - 01:10Geçmiştede bunun benzeri bir haberle karşılaştım onda kadın yakalandığını anlayınca memelerini açmıştı, bunda ise kadın hepten soyunmuş.Böyle dikkat dağıtacağını sanarak hırsızlığını örtpas edeceğini sanıyorlar, yani kuyruğunu bırakıp kaçan kertenkele gibiler.Bu kadınların aynı zamanda ortak noktasıda çingene oluşlarıdır.. [ispiyonla]
  • enderdogan
    enderdogan 31 Ağustos 2014 - 20:23norsivan,

    nasıl domaldı la. herkesin içinde şalvarı indirdi ve sana karşı domaldı öyle mi? sebebi neydi ki?
    [ispiyonla]
    +2
  • norsivan
    norsivan 31 Ağustos 2014 - 19:442010 yılında Turkcell iletişim merkezinde çalışıyordum. Çingene bir kadın kontör satın almak amacıyla geldi. Patronlar daha önce çingeneler geldiği zaman birşey satmamamı ve hemen dışarı çıkarmamı söylemelerine rağmen ben yinede o da bir insan kontör almak onun da hakkı diyerek kadına ne istediğini sordum. 100 kontör istedi, ben kontörü kendisine uzattım, o da bana 200 TL para verdi. Ben paranın sahteliğinden şüphe ederken o esnada kasada hep 20 TL'lik vardı. Kalktım 180 TL parayı 20 TL'lik banknotlar halinde kadına verdim. Kadın parayı saydı. Daha sonra kontör kaç para diyerek heryerde 15 TL olduğunu söyledi. Kendisini kazıkladığımı söyleyerek kontörü geri uzattı ve almayacağını söyledi. Ben de peki dedim. Kadın gözümün önünde paraları saydı tam 180'ydi. Ben de kadına 200 TL parasını geri verdim. Kadın dükkandan çıktı. Bir anda içime bir kuşku düştü. Kalktım kasaya attığım parayı saydım. Parayı saydığımda 180 TL yerine 100 TL vardı. Hemen kadının peşinden koştum onu 500 metre ilerde yakaladım. Kolundan tutarak dükkana geri götürmeye çalıştım. Kadın ısrarla parayı çalmadığını söyledi. Ben de sen bi dükkana gel polise haber verecem dememle. Kadın şalvarını indirerek külotunun içerisinden çalmış olduğu parayı çıkararak yere attı. Daha sonrasında da şalvarını indirdi ve domaldı. Utancımdan yerin dibine girdim. Ne yapacağımı bilemedim. Kadın bunu fırsat bilerek olay yerinden uzaklaştı. Ben de iç çamaşarından çıkardığı paraları peçete ile alarak gittim :) İşte böyle bir anıydı benimkisi de [ispiyonla]
    +9
  • mooondar
    mooondar 31 Ağustos 2014 - 19:30az insan olmayi becerebilmekte bir marifet olmuş. agzinin suyumu akti bu videoya ? agzını sikiyim o zaman senin [ispiyonla]
    +1
  • ay2766019406
    ay2766019406 31 Ağustos 2014 - 19:180:06 da illallah eden dayı işte sen gerçek müslümansın, işte bu gerçek islam. [ispiyonla]
    +1
  • kemalkılıcdaroglu
    kemalkılıcdaroglu 31 Ağustos 2014 - 19:09Vaktiyek polis bir abi, Adamın çirkefi, adamın üstüne karısıyla kızını salarmış sözü aklıma geldi.
    Bir de cemaat aktrolleri deşifre edince, troller buralara dadanmış. Maaşı hak etmek lazım tabi, akşam Sümeyye ablaya rapor verilecek.
    [ispiyonla]
    +1
  • şıkır şıkır
    şıkır şıkır 31 Ağustos 2014 - 17:32Kertenkele kuyruğunu bıraktı. [ispiyonla]
    +4
  • elin herifi
    elin herifi 31 Ağustos 2014 - 17:28kimse kusura bakmasın suratı belli olmuyorda ilik gibi vücudu var kadının. Burada yalandan bu mu yeaa çekmeyin. [ispiyonla]
    +8
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...