Sürekli aydınlık için 1 dakikalık karaşimşek

tırtkadın tırtkadın diyor ki;
Adamlar yapmış beaaa.
Mesut bahtiyar'ın notu:Zamanında Susurluk kazası sonrası 'Sürekli aydınlık için 1 dakika karanlık' eylemini hatırlatan değişik bir çalışma. Adamların tuzları kuru olduğundan olayı başka bir boyuta taşımışlar tabi.
Kategori: Teknoloji
sitene ekle
Etiketler: knight rider kara şimşek ışık şov apartman
66 08 Ekim 2008
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • surkentli
    surkentli 05 Haziran 2010 - 22:13badZeppelin ( kendısı ılk yorumu yapan kısıdır) sozum sana: goruyorum kı bu vıdeo altına yorum yapanlardan bırı olarak en cok puanlardan bırını de sen almıssın ancak umarım aldıgın o puanlar, bır ıgneleme olarak, yaptıgın yorumun sacmalıgına we werdıgın bılgılerın yanlıslıgına gore werılmıstır. Daha acık sekılde soylemek gerekırse, 1- bu vıdeo Fınlandıya degıl Polonya da cekılmıstır. Wroclaw sehrınde, 2- bu ısı yapanlar Tampere degıl Politechnica Universitesi ogrencılerıdır ( heralde tesadufen olcak teknık unı. oldugunu tutturmussun, 3-olayın adı P.I.W.O dur , bu sene 4. su gerceklesen bır etkınlıktı we sahsen oradaydım, 4-wermıs oldugun yanlıs bılgılerden dolayı sana tawsıyem: esprı amaclı olsa dahı ( kı ben burda o amacla yaptıgını da dusunkuyorum ) ınsanlara yanlıs bılgı wermekten kacınmandır.. yorumumun ana dusuncesı : ''dogru bılgıyı alkıslarla yasatıyorum'' dur... [ispiyonla]
    +8
  • Radmankaruf
    Radmankaruf 09 Ekim 2008 - 00:05bizde olsa mahallenin trafo infilak eder [ispiyonla]
    +6

Tüm Yorumlar

  • ben bilmem!
    ben bilmem! 03 Ağustos 2010 - 05:46zoru-kolayı,finini-lehini boşverip,'yapanın eline sağlık' demeyi bilmeli insan.emeği alkışla yaşatan yensini de alkışla karşılamalı. [ispiyonla]
  • surfboy
    surfboy 29 Temmuz 2010 - 14:55ne finlandiyası yaa klibin en başında politechnika wroclawska yazıyor yani polonya bi tarafınızdan uyduracağınıza klibi doğru seyredin bi zahmet..burada finlandiyada suç işlense ne olur işlenmese ne olur nüfus 5 milyon ülkenin yüzde 95 i göl ve ormanlarla kaplı..yani kendimizi bu kadar küçük görrmeyelim türkiye fin miş isviçreymiş norveçmiş bunlarla karşılaştırılmayacak kadar büyüktür..her açıdan [ispiyonla]
  • surkentli
    surkentli 05 Haziran 2010 - 22:13badZeppelin ( kendısı ılk yorumu yapan kısıdır) sozum sana: goruyorum kı bu vıdeo altına yorum yapanlardan bırı olarak en cok puanlardan bırını de sen almıssın ancak umarım aldıgın o puanlar, bır ıgneleme olarak, yaptıgın yorumun sacmalıgına we werdıgın bılgılerın yanlıslıgına gore werılmıstır. Daha acık sekılde soylemek gerekırse, 1- bu vıdeo Fınlandıya degıl Polonya da cekılmıstır. Wroclaw sehrınde, 2- bu ısı yapanlar Tampere degıl Politechnica Universitesi ogrencılerıdır ( heralde tesadufen olcak teknık unı. oldugunu tutturmussun, 3-olayın adı P.I.W.O dur , bu sene 4. su gerceklesen bır etkınlıktı we sahsen oradaydım, 4-wermıs oldugun yanlıs bılgılerden dolayı sana tawsıyem: esprı amaclı olsa dahı ( kı ben burda o amacla yaptıgını da dusunkuyorum ) ınsanlara yanlıs bılgı wermekten kacınmandır.. yorumumun ana dusuncesı : ''dogru bılgıyı alkıslarla yasatıyorum'' dur... [ispiyonla]
    +8
  • azulism
    azulism 01 Mayıs 2010 - 21:55ben 2 kere üstüste ışığı kapatıp açsam babaanem yapma ampul patlar derdi. [ispiyonla]
    +3
  • hücumkedi
    hücumkedi 19 Mart 2010 - 14:13bu gösteriyi, finli insanların senkronize bir şekilde el marifetiyle yaptıklarını düşünen arkadaşları esefle öpüyorum. daha 1. sınıfta iken böyle karaşimşek devreleri yaptırıyodu hocalar.. bu elemanlar da çıkışları oda ışıklarına bağlamışlar, olay bu.. [ispiyonla]
  • allaturca
    allaturca 10 Şubat 2010 - 06:26Söz Finlandiya'dan açılmışken gereksiz bir anektod vereyim. Finlandiya'da en son işlenen suç, 2007 yılında bir bıçak çekme olayı. O tarihten bu yana trafik kazaları ve yolsuzluk haricinde, hırsızlık, gasp tecavüz vb suç içeren eylemler yapılmamış. peki hiç merak ettiniz mi, 2007'de o bıçağı çeken kişi acaba hangi ülkeden diye..? :) [ispiyonla]
    +2
  • ramm
    ramm 28 Kasım 2009 - 19:46Buda sürekli aydınlık için 1 dakika snake xD http://www.youtube.com/watch?v=cMHVYpHG2v0 [ispiyonla]
  • ---burucelle---
    ---burucelle--- 20 Temmuz 2009 - 20:33nokia'yı da japon sanmıştım bunu da japonlar yapmış sandım yeminle finlandiyadan ikinci gol. [ispiyonla]
    +4
  • _ultraslan_
    _ultraslan_ 18 Temmuz 2009 - 12:02Tek kelimeyle mükemmel be kardeşim ne ile yapmış olurlarsa olsunlar hiç önemli değil bu seferde alkışlar bu arkadaşlara geliyor bravo. [ispiyonla]
    +1
  • Faceman
    Faceman 08 Temmuz 2009 - 19:26Biz 6502 ile iki hareket yapınca seviniyoruz adamlar uzaya mesaj gönderecek neredeyse. [ispiyonla]
    +1
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...