Mazlum Çimen - Saki (Enstrümantal)

hikmetgorkem hikmetgorkem diyor ki;
Yılmaz Erdoğan'ın "Yaşayabilme İhtimali" şiirinin fon müziği. Bir Mazlum Çimen bestesi olan Saki , aynı zamanda sanatçının oğlunun da ismidir. Yedi Karanfil albüm serisinin 5. sinde bulunmaktadır. Ben senin beni alkışlayabilme ihtimalini seviyordum...
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: mazlum çimen saki yılmaz erdoğan yaşayabilme ihtimali ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim yedi karanfil
5 06 Şubat 2010
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • wadee
    wadee 18 Şubat 2011 - 23:14Arkadaşlar benim bu müziği indirmem gerek o kadar güzel ve lazım kii :) acaba yardımcı olabilir misiniz çok rica etsem? :) [ispiyonla]
  • kiririmbubilgisayari
    kiririmbubilgisayari 20 Şubat 2010 - 14:29taksimde is bilgisi ogretmenimin ozel siparisi ile gittigim muze gezisi donusunde tezgahtar bi kaset saticisinin ben yilin yabanci hit muzikleri kasetini almaya ramak kalmisken tezgahaltindan cikarip elime sikistirdigi kasetti yedi karanfil 5. kasetcalar caldi ben agladim soguk ve sehirlerarasi yollarin hikayesine. [ispiyonla]
    +2
  • Xyra
    Xyra 18 Şubat 2010 - 15:33mazlum abimizin önünde saygı ile eğilmekten başka yapacak bişi yok. [ispiyonla]
  • srhrsn
    srhrsn 16 Şubat 2010 - 18:30Bestelediği müzikleri bırakın, sadece oğluna "Saki" ismini koyan bir insanın önünde saygıyla eğilirim. [ispiyonla]
    +2
  • antihumanist
    antihumanist 16 Şubat 2010 - 00:29Vay anam bilmiyordum bunu. [ispiyonla]
  • markozturk
    markozturk 10 Şubat 2010 - 10:51depresif [ispiyonla]
    -1
  • aliburakcanatan
    aliburakcanatan 09 Şubat 2010 - 22:28Soğuk ve şehirler arası yollarda vazgeçtim çocuk olmaktan
    Ve beslenme çantamda otlu peynir kokusuydu babam .
    Ben seninle bir gün.... diyerek devam eden mükemmel bir şiirin müziğini de alkislarla yaşatmak lazim.
    [ispiyonla]
    +1
  • hknzr
    hknzr 07 Şubat 2010 - 00:25Lise yıllarında, aşık olmayı yeni yeni çözmeye başladığımız zamanlarda, bize yol gösterirdi bu melodi. Cesaretlendirirdi ve seni seviyorum dedirttirirdi. Güzeldi! [ispiyonla]
    +2
  • fikibik
    fikibik 06 Şubat 2010 - 18:12haber bültenleri saolsun bu müziği ne zaman dinlesem aklıma kimsesiz kalmış çocuklar, tek göz evde yaşam mücadelesi veren aileler, yıllardır kayıp çocuğunu arayan anneler geliyor. [ispiyonla]
    +9
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...