Yabancılar Türk Yemeklerini Denerse (Tavuk Göğüsü, Helva)

yazoo74 yazoo74 diyor ki;
Bu sefer helva ve tavuk göğüsü tattırılıyor. İtalyan kadın gene hiçbir şeyi beğenmiyor.
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: yabancılar türk yemek tavuk göğüsü helva
10 17 Mayıs 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • ercu09
    ercu09 17 Mayıs 2015 - 14:19şu italyan karıya uyuzum abi ben.bi bokuda beğen be arkadaş [ispiyonla]
    +23
  • valentinus
    valentinus 17 Mayıs 2015 - 15:54Bunlar niye bu kadar temkinli yarrak yiyoruz sanki biz dünyadaki en lezzetli yemekler bizim ülkemizde lan böcek yok bi bok yok tertemiz o çekik gözlü arkadaş sen adamsın sana lafım yok [ispiyonla]
    +19

Tüm Yorumlar

  • shiningwolf
    shiningwolf 19 Mayıs 2015 - 18:59yıllardır annem yapar yeriz ama içine tavuk koyulduğunu yeni öğrendim lan [ispiyonla]
  • cuppacuppa
    cuppacuppa 19 Mayıs 2015 - 01:18hintliler gözümsünüz [ispiyonla]
  • kortorkemez
    kortorkemez 19 Mayıs 2015 - 00:28Ya o değilde adamlar yemeklerimizi beğendiği zaman niye bi gurur patlaması yaşıyorum arkadaş. İster beğenin ister beğenmeyin halbuki amk. Size mi kalmış benim Ülkemin yemeği, tatlısı bok yiyin ibneler. [ispiyonla]
    +3
  • nitrooo
    nitrooo 19 Mayıs 2015 - 00:27Buradan anlıyorum ki ülkemizde her şey bok amk. Bu kadar sene nasıl yemedim ben tavuklu tavuk göğsü? İlk duyduğumda ben de gerçekten "lan tavuk mu var bunun içinde" diye sordum yok dediler. Önceki yorumumda tavuk yokki içinde yazmadan önce "tavuk göğsü" diye arattım ve çıkan tarifte tavuk eti yoktu. Millet eksileyince "gerçek tavuk göğsü" diye arattım o zaman çıktı. Skerim ben böyle işi. Yemedim amk tavuklu falan tatlı ben. Paralel evren gerçek. [ispiyonla]
    +2
  • kemalkılıcdaroglu
    kemalkılıcdaroglu 18 Mayıs 2015 - 16:09Bir de ben tekrar edeyim, tavukgöğsünde sahiden tavuk göğsü var. [ispiyonla]
    +2
  • bebebiskuvisi
    bebebiskuvisi 18 Mayıs 2015 - 13:11Sitede tavuk göğsü içinde tavuk olduğunu bilmeyen cahiller de varmış amk. [ispiyonla]
    +2
  • Goklayeyh
    Goklayeyh 18 Mayıs 2015 - 11:07Ulan setteki biriside dememişki bunlara adı tavuk göğsü ama içinde tavuk yok amk diye [ispiyonla]
    -7
  • Max Pain
    Max Pain 18 Mayıs 2015 - 09:52Elena bacım allahını seversen siktir olup git bir dahaki videoda yine bik bik edip "Ay dönt löyk öt" dersen ciddiyim adresini bulup ağzını burnunu kıracağım. [ispiyonla]
    +7
  • deniz.
    deniz. 18 Mayıs 2015 - 09:45hintli abla bende seni seviyorum. allahıma aşığım [ispiyonla]
    +5
  • havadardı
    havadardı 18 Mayıs 2015 - 06:52Hintliler efendi insanlarmış [ispiyonla]
    +4
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...