Breaking Bad - Walter Reis in Skyler'a Kestiği Racon (Remix)

postmoderno postmoderno diyor ki;
Efsanevi dizi Breaking Bad'in en can alıcı sahnelerinden olan Heisenberg reyizin Skyler a kestiği raconun muhteşem remix haliyle karşınızda..sitede olmadığını görünce ekleyeyim dedim..iyi dinlemeler !
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: breaking bad heisenberg anevo kryder orospu skyler
34 27 Mayıs 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • donsuz ama umutlu
    donsuz ama umutlu 06 Haziran 2015 - 23:54İyiymiş lan bu. [ispiyonla]
  • yamukkalem
    yamukkalem 28 Mayıs 2015 - 23:03Breaking Bad'in en iyi mixi budur bence sizde bir dinleyin derim.

    https://www.youtube.com/watch?v=WzhW20hLp6M
    [ispiyonla]
    +2
  • dudydude
    dudydude 28 Mayıs 2015 - 22:46öyle kalakalırsın mal skyler [ispiyonla]
  • torphedo1912
    torphedo1912 28 Mayıs 2015 - 22:06oyumu anana vericem kenks. anana vericem oldu mu? [ispiyonla]
  • ay2318386651
    ay2318386651 28 Mayıs 2015 - 20:48heisenberg in evin altındayken paraların gittiğini öğrendiğinde sinir kriziyle karışık bir gülmesi vardı skylerin yüzüne doğru,ben orda donup kalmıştım bence o sahne dizinin en iyi sahnesiydi [ispiyonla]
    +1
  • dimadima
    dimadima 28 Mayıs 2015 - 15:27Site varya ciddi anlamda yarragı yedi. Hergün kenks mesajları geliyor. 360p den öteye geçemiyoruz. Sikik sokuk içerikleri kabul ediyorlar. Mobil uygulama desen feleği şaşmış ne popüler yorumu görebiliyoruz ne yoruma artı eksi verebiliyoruz. Hayır siteyi yenilemeye zamanınız veya finans gücünüz yoksa ortak alın amk. Bu site için ortak olmak isteyecek yüzlerce insan çıkabilir. Azıcık bakım yapılsa Türkiyenin en çok ziyaret edilen sitesi olabilir. [ispiyonla]
    +3
  • felinna
    felinna 28 Mayıs 2015 - 13:37Who are you talking to right now? Who is it you think you see? Do you know how much I make a year? I mean, even if I told you, you wouldn't believe it. Do you know what would happen if I suddenly decided to stop going into work? A business big enough that it could be listed on the NASDAQ goes belly up. Disappears! It ceases to exist without me. No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Skyler. I am the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks! [ispiyonla]
    +4
  • tanem
    tanem 28 Mayıs 2015 - 13:02ben racon kesmem kafa keserim skyler!!!!!!!!!! [ispiyonla]
    +4
  • ay3891585079
    ay3891585079 28 Mayıs 2015 - 01:26malcolm in the middle ile dünyanın en itibarsız adamını oynayan adam şu sahnede dünyada ki tüm taşşakların toplamından bile fazla taşşağa sahip bir uyuşturucu baronu olabiliyor. bizede bu dünyada özcan deniz düşüyor amk. sonra bizim sanatımız neden geri. [ispiyonla]
    +5
  • interaktifhakan
    interaktifhakan 28 Mayıs 2015 - 01:07OROSPUSUN İŞTE OROSPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU [ispiyonla]
    +11
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...