Malifalitiko Ray Ray Kasım

jokerguest jokerguest diyor ki;
Henüz kendisinin dahi çözemediği dildeki 'yamancı' müzikle uğraşan, cümleleri bitirmeye çekinip 'ki'lere yüklenen yurdum insanı... Mahsus deydiriyormuş gerçi ama olsun yine de iyi niyetli bir malifalitiko.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: malifalitiko kasım çarkıfelek mehmet ali erbil şurda bir tren geçiyor ki yamancı
99 24 Şubat 2010
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • baayirmukatmasın
    baayirmukatmasın 08 Haziran 2012 - 17:33lay manifanitiko
    ray şanimanitiko
    hoy loy loy loy
    lay lay lay lay
    ma me me me
    se me me me
    loy loy loy loy"
    [ispiyonla]
    +24
  • batinet
    batinet 17 Ağustos 2011 - 13:44iki bestem daham var [ispiyonla]
    +18

Tüm Yorumlar

  • Termodynamics
    Termodynamics 02 Eylül 2015 - 02:57"yamancı müzik" [ispiyonla]
  • wolfbrood
    wolfbrood 17 Ağustos 2014 - 10:56"Ray"ların üzerinde gezinen köyün delisinin açıp"malafatını" göstermesinden sonra bu şarkıyı yazmış.. [ispiyonla]
    +1
  • gsulku
    gsulku 08 Ekim 2012 - 20:49mehmet ali erbil bi siktir git, ki.... [ispiyonla]
    -2
  • baayirmukatmasın
    baayirmukatmasın 08 Haziran 2012 - 17:33lay manifanitiko
    ray şanimanitiko
    hoy loy loy loy
    lay lay lay lay
    ma me me me
    se me me me
    loy loy loy loy"
    [ispiyonla]
    +24
  • onlyfb
    onlyfb 26 Mart 2012 - 16:26kafası da bi karşıya bakıyo bi mehmet aliye bakıyorrr kiiii [ispiyonla]
  • stjimmy
    stjimmy 13 Eylül 2011 - 01:35adam ne kullanıyo acaba ya valla samimiyim espri yapmıyorum [ispiyonla]
    +7
  • holareis
    holareis 24 Ağustos 2011 - 02:30me me me derken mehmet ali erbilin o bakışı (L) [ispiyonla]
  • batinet
    batinet 17 Ağustos 2011 - 13:44iki bestem daham var [ispiyonla]
    +18
  • cilekesshh
    cilekesshh 15 Ekim 2010 - 17:37memet alı fun club dan bunlar.. [ispiyonla]
    -6
  • yorgun pankart
    yorgun pankart 11 Nisan 2010 - 02:37ray ray kasım;şarkı sözlerine bakışları ve kafa hareketleriyle daha derin manalar yükleyen adam."sa ma ma ma" derken kafayı yana doğru hafifçe çevirmesi mesela,"kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" manası katmış abimiz. [ispiyonla]
    -5
© 2004 - 2015 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola' nın formülü ile aynı yerde saklıdır...