Cüneyt Arkın Balyozları

tapir tapir diyor ki;
Cüneyt Arkın bir efsane olduğu kadar, uyanık girişimciler için de cazip bir markadır. Bu isimle karate salonları açıp balyozlar ihraç ederler. Neyse ki Türk Patent Enstitüsü var ve kahramanımız Cücü'nün güzel adını yasalarla koruyor.
Kategori: Reklam
sitene ekle
Etiketler: cüneyt arkın cücü tpe türk patent enstitüsü marka balyoz
5 26 Şubat 2010
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • crazymafya
    crazymafya 29 Haziran 2013 - 05:34Devlet kurumlarının gereksiz büyüklükte ve gösterişteki binaları bana her zaman "nereye gidiyor şu devletin paraları" diye düşündürüyor. Türk Patent Enstitüsü lan bu. Sanırsın bilmem kimin plazası, holdingi. [ispiyonla]
  • Turkcomrade
    Turkcomrade 09 Kasım 2012 - 15:08Kız numarayı kameradan okudu galiba. [ispiyonla]
    +1
  • i lev ye cücü
    i lev ye cücü 20 Mart 2012 - 23:02şu gülüş efektinin ben amına koyayım(çok pardon) [ispiyonla]
    +6
  • sorunsal
    sorunsal 16 Mart 2012 - 19:00ulan avukat ruhsatı ile müvekkilini avrupa insan hakları mahkemesi'nde bile temsil edebiliyorsun ama tpe'de temsil edemiyorsun. Sonra marka vekilliği sınavı ayağına milletin parasını söğüşlüyorsun. Sonra da aman ne kolay aman ne güzel diye reklam çekiyorsun. Meseleye bak. [ispiyonla]
    +5
  • la poderosa
    la poderosa 17 Kasım 2011 - 17:03aramızda böyle bir sorun yaşayan var mı? [ispiyonla]
    +6
  • metanik
    metanik 16 Temmuz 2010 - 18:38en sondaki harekete koptum [ispiyonla]
    +1
  • nutcracker
    nutcracker 07 Temmuz 2010 - 11:32koca enstitüde 4 kişi mi çalışıyo? [ispiyonla]
    +4
  • opossop
    opossop 28 Mayıs 2010 - 12:58ukela torun. [ispiyonla]
  • opyatmi
    opyatmi 06 Mayıs 2010 - 13:41düşünmüyorlar:D salaklar [ispiyonla]
    +2
  • opyatmi
    opyatmi 06 Mayıs 2010 - 13:40yine adalet dolu bir davranış yine aykırı yine manifesto tekrardan tekrardan [ispiyonla]
    +1
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...