Türkiye Bir Asya Ülkesi mi Yoksa Avrupa Ülkesi mi?

Atakahn Atakahn diyor ki;
Geleneklerimiz, kültürümüz ve günümüzdeki şartlarla bir Asya ülkesi miyiz yoksa topraklarının çoğu Asya'da olan ama Avrupa'ya yönünü çevirmiş, modernleşmeye çalışan bir Avrupa ülkesi mi?

SokakRoportajlari.com iftiharla sunar; "Sizce Türkiye bir Asya ülkesi mi yoksa Avrupa ülkesi mi?"
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: Istanbul Turk Europe (Continent) Asia (Continent) Asya Avrupa Turkiye Turkey Sokak Roportaj Sokak Roportajlari komik roportaj
1 04 Ağustos 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • hafizdurruti
    hafizdurruti 21 Ağustos 2017 - 02:02türkiye bir cehalet ülkesidir. [ispiyonla]
  • Getafix
    Getafix 08 Ağustos 2015 - 11:36tipik ortadoğu ülkesi.
    asya ne be?
    [ispiyonla]
  • surucuadayi
    surucuadayi 06 Ağustos 2015 - 22:26türkiye islam ülkesidir diyen gavatların ülkesidir burası anayasa bilmez gavatlar çok yaygındır da burda ondan [ispiyonla]
    +1
  • keremio
    keremio 05 Ağustos 2015 - 13:49Avrasya ülkesidir diyelim, bu konuyu da rafa kaldıralım. [ispiyonla]
    +2
  • sengin
    sengin 05 Ağustos 2015 - 12:08türkiye ülkemi amk sirk burası. [ispiyonla]
    +3
  • radyo199
    radyo199 05 Ağustos 2015 - 11:18Türkiye bugda kalmış bence islam'i değerlerle mi yönetiliyoruz yoksa cumhuriyetle mi ? asya ülkesimiyiz avrupa ülkesi mi ? kimse bunların cevabını bulamıyor Türkiye dünyanın bugudur. [ispiyonla]
  • toorop
    toorop 05 Ağustos 2015 - 01:0300:29 daki cadde neresi bilen var mı? [ispiyonla]
  • yuruyenucak
    yuruyenucak 05 Ağustos 2015 - 00:45Türkiye, bizi istedikleri gibi yönlendirdiklerinden dolayı ne yazık ki bir ABD eyaletidir. [ispiyonla]
    +3
  • urantum
    urantum 04 Ağustos 2015 - 23:38Avrupalı olmak meziyet olmadığı gibi, Asyalı olmak da kusur değildir. Unutma ki Arnavut Avrupalı fakat Japon Asyalıdır.

    Nihal Atsız
    [ispiyonla]
  • emirtimur
    emirtimur 04 Ağustos 2015 - 22:18@babanagel, Ben bir konuda yorum yaparken konusu ne olursa olsun kısa cümleler kuramam. Benimle alakalı bir durum, bu. Para meselesine hiç gelmeyelim. Zira alakası yok durumla ve ayıp olur. Ben her zaman doğru bilgileri kullanarak, açıklayıcı, objektif yorumlar yapmaya çalışırım.

    Önceki yorumlarıma yalnızca bakmak yerine yorumları okusaydınız anlardınız. Bu tarz tartışmalara girmek istemem, alttan alırım. Çünkü böyle durumlardan rahatsız olurum. Boş gelir bana. Ama bu sefer gerçekten alındım.

    Her şey tamam da sizi neden rahatsız etti bu durum merak ettim. Açıklarsanız sevinirim.

    "Bulaştığın" gibi seviyesizce kelimelerle açıklamazsanız sevinirim.
    [ispiyonla]
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...