Nineye Yapılan Telefon Şakası

asdf12341234 asdf12341234 diyor ki;
Torun kendi telefondan evdeki diğer telefonu arıyor nineye köyden akrabasının aradığını söylerek telefonu veriyor. Nine anlamıyor tabi :) şimdi elemana terbiyesiz falan diyecekler olacaktır. Bence hiç öyle değil. Sadece izleyin.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: şaka nine telefon torun konuşma cep telefonu
5 19 Ağustos 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • vlvr
    vlvr 19 Ağustos 2015 - 04:14komik gibi duruyor ama 6 dakika [ispiyonla]
    +17
  • asdf12341234
    asdf12341234 19 Ağustos 2015 - 14:39şakayı yapan elemanın açıklaması

    Olayın başrolü olarak ızah edım sızlere anlayanlar eyw kurt kocayınca ıtın kopegın maskarası olurmuş oyledır ıns banada bunları benı boyle hıssetırcek onemlı hıssettırecek torunlara sahıp olurum ebem ebe derım ben babaannem yanı okul okumamış zaman saat yol yordam bılmıo unutmuş 5 yasında bı Çocuktan farkı yok kayıt yapıorum su kadın kım dıe soruo bana kendını tanımıo hakkmda kotu düşünenlere soruyorum ananızını atanızı kımler
    kackere arıo acaba? Ben burda ebemle ne dalga gecmek nıyetım nede baska bıse ona ozel oldugunu hala arayanı soranı oldugunu yaşatıyorum ben ona benı bızı sureklı goruo zaten aklı kalıo gardasım bacım kızım torunum Ws Ws oyle bıse olsa zıkrım fıkrımın acaba kendımı we ebemı kendını bılmezlere malzeme etcek kadar saf bırıde degılım ulan bıraz gonul gözünüz acık olsun ıkı düşünün bı Konuşun ondan sora mahalefet olun bıraz bıraz bıraz oyle olsanız zaten anlıcaksınız benı onun ıcın burda ben ebem basını yastığa gardasım aradı bacımla konuştum dıpte Erenler ewlılar dıe dua ettıgınınede ben sahıdım o mutlu ben mutlu kım ne dusunurse düşündün Allah katında benım ıcım surda sıze kendımı anlatmaya hacet yok ama sızın ıcn ıyılıgınız ıcıın emın olun bunları sırf sızın ıcıın söylüyorum bakar kor Yada gonul gözünüzü kor etmeyın ahırette bunun ızahı olmaz eyw
    [ispiyonla]
    +4

Tüm Yorumlar

  • empedans
    empedans 19 Ağustos 2015 - 21:19ebeyi gardaşlarıyla görüştürmüş gibi sevindirdi sevabı kaptı çakal . [ispiyonla]
    +1
  • murderbydeath
    murderbydeath 19 Ağustos 2015 - 15:05Lan valla çok güldüm. Ne güzel şaka işte amk. Şaka başka nasıl olacak? [ispiyonla]
    +1
  • comba
    comba 19 Ağustos 2015 - 14:55Beyler videoda gördüğünüz aile Tokatlı fakat İstanbulda yaşıyor. Teyzemiz Tokatta yaşayan kardeşlerinin kendisini aramadığından şikayetçi oluyomuş, torunu da böyle bi yöntem bulmuş. Olayın aslı budur [ispiyonla]
    +1
  • asdf12341234
    asdf12341234 19 Ağustos 2015 - 14:39şakayı yapan elemanın açıklaması

    Olayın başrolü olarak ızah edım sızlere anlayanlar eyw kurt kocayınca ıtın kopegın maskarası olurmuş oyledır ıns banada bunları benı boyle hıssetırcek onemlı hıssettırecek torunlara sahıp olurum ebem ebe derım ben babaannem yanı okul okumamış zaman saat yol yordam bılmıo unutmuş 5 yasında bı Çocuktan farkı yok kayıt yapıorum su kadın kım dıe soruo bana kendını tanımıo hakkmda kotu düşünenlere soruyorum ananızını atanızı kımler
    kackere arıo acaba? Ben burda ebemle ne dalga gecmek nıyetım nede baska bıse ona ozel oldugunu hala arayanı soranı oldugunu yaşatıyorum ben ona benı bızı sureklı goruo zaten aklı kalıo gardasım bacım kızım torunum Ws Ws oyle bıse olsa zıkrım fıkrımın acaba kendımı we ebemı kendını bılmezlere malzeme etcek kadar saf bırıde degılım ulan bıraz gonul gözünüz acık olsun ıkı düşünün bı Konuşun ondan sora mahalefet olun bıraz bıraz bıraz oyle olsanız zaten anlıcaksınız benı onun ıcın burda ben ebem basını yastığa gardasım aradı bacımla konuştum dıpte Erenler ewlılar dıe dua ettıgınınede ben sahıdım o mutlu ben mutlu kım ne dusunurse düşündün Allah katında benım ıcım surda sıze kendımı anlatmaya hacet yok ama sızın ıcn ıyılıgınız ıcıın emın olun bunları sırf sızın ıcıın söylüyorum bakar kor Yada gonul gözünüzü kor etmeyın ahırette bunun ızahı olmaz eyw
    [ispiyonla]
    +4
  • avnokta
    avnokta 19 Ağustos 2015 - 13:17İnsan yorum yapmaya çekiniyor. Resmen kıyım yaşanmış yorumlarda. [ispiyonla]
    +1
  • snorlag
    snorlag 19 Ağustos 2015 - 09:38ninenin ağır şitme probemi var. kısık sesle başlayalım mı falan demesi bir şeyi değiştirmez. video gerçek.

    not:alkışlarlayaşıyorumspor
    [ispiyonla]
    -1
  • evitabilgiislem
    evitabilgiislem 19 Ağustos 2015 - 09:01Fake video... [ispiyonla]
    -4
  • luisuarez
    luisuarez 19 Ağustos 2015 - 06:40Video'nun başında başlayalım mı diyor amk fake olduğu başından belli [ispiyonla]
    -2
  • Emek-hirsizi-BY
    Emek-hirsizi-BY 19 Ağustos 2015 - 05:24yaşlanınca seninde videolarını yükler o 05:41 'deki genç inşallah [ispiyonla]
    -6
  • vlvr
    vlvr 19 Ağustos 2015 - 04:14komik gibi duruyor ama 6 dakika [ispiyonla]
    +17
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...