Roman Düğününde Küçük Kızların Kapışması

exixiz exixiz diyor ki;
Sakarya'da roman düğününde birbirlerine nispet yaparak göbek atan küçük kızların oyununu hayretle izleyeceksiniz.
Kategori: Amatör
sitene ekle
Etiketler: roman havası oyun havası oynamak roman kapışma
3 21 Eylül 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • keenburn
    keenburn 22 Eylül 2015 - 04:04romanlarıda sırf böyle oynuyo sanıyolar ya ona deliriyorum.. bi gir roman mahallesinede öyle konuş amk. hırsızlık, gavatlık, uyuşturucu her türlü bok bunlarda lan. [ispiyonla]
    +10
  • flatdesign
    flatdesign 22 Eylül 2015 - 11:28şu yıllardır yok romanlar enşeli insanlarda göbek atarlarda hep. amk bitanesine hiç rastgldiniz mi mekanınında , götünüzden şırıngayla kan alır bu tipler, 1km yakınına yaklaşmıcan bunların durduk yere adam bıçaklar bunlar, zerre IQ su olmayan tipler. Aralarındann 3-5 adam çıkar çıkmaz öyle büyümüşler ve övünüyorlar. Geçen mahalelde birtanesi geçerken öle bişeyler söledi durup, adam şöyle dedi askere mi gidiyorsunuz bende gittim ben cinayet yaptım bitane dedi çıkınca aldılar beni he dedi. Bildiğin adam öldürmüş ve zerre farkında değil ne yaptığının şöyle yok oynuyolarda bilmm ne diye şirin göstermeyin amk. Sarıgölü bilen bilir hepsi çingene (Pardon roman) tüm uyuşturucu trafiği ordaydı istanbulun [ispiyonla]
    +10

Tüm Yorumlar

  • bos gezenin bos kafkasi
    bos gezenin bos kafkasi 25 Eylül 2015 - 21:59barcelona alt yapısı [ispiyonla]
  • anarchism
  • uzaktakidogu
    uzaktakidogu 22 Eylül 2015 - 23:34Hindistandan kaçan paryalar ! [ispiyonla]
    -1
  • Max Pain
    Max Pain 22 Eylül 2015 - 20:25Bunlara roman demek Haşmetli Roma İmparatorluğu'na hakarettir ulan. Şopar yada çingene diyeceksiniz! [ispiyonla]
    -3
  • ay2292994782
    ay2292994782 22 Eylül 2015 - 11:50eskiden internet kafem vardı leş gibi kokardılar almamaya çalışırdım iğrenç bir topluluk askerde bile çektirdiler bana antalyada jandarmaydım hepsi uyuşturucu satıyor ibnelerin duruşması hep olaylı saatlerce dikil ayakta devlette suç aslan gibi askere ite köpeğe baktırıyor koluna girdiriyor sık kafasına gitsin [ispiyonla]
  • memelikama
    memelikama 22 Eylül 2015 - 11:38çevresinde falan okumuş çingene olan var mı lan bi deyin hele. [ispiyonla]
  • flatdesign
    flatdesign 22 Eylül 2015 - 11:28şu yıllardır yok romanlar enşeli insanlarda göbek atarlarda hep. amk bitanesine hiç rastgldiniz mi mekanınında , götünüzden şırıngayla kan alır bu tipler, 1km yakınına yaklaşmıcan bunların durduk yere adam bıçaklar bunlar, zerre IQ su olmayan tipler. Aralarındann 3-5 adam çıkar çıkmaz öyle büyümüşler ve övünüyorlar. Geçen mahalelde birtanesi geçerken öle bişeyler söledi durup, adam şöyle dedi askere mi gidiyorsunuz bende gittim ben cinayet yaptım bitane dedi çıkınca aldılar beni he dedi. Bildiğin adam öldürmüş ve zerre farkında değil ne yaptığının şöyle yok oynuyolarda bilmm ne diye şirin göstermeyin amk. Sarıgölü bilen bilir hepsi çingene (Pardon roman) tüm uyuşturucu trafiği ordaydı istanbulun [ispiyonla]
    +10
  • watanabesan
    watanabesan 22 Eylül 2015 - 09:17Aşırı rahatsız oldum lan. 5yaşında twerke başlıyorlar, 13 ünde hepsi ilk bebesine hamile. Allah mahallelerinden geçirtmesin hiçkimseyi. [ispiyonla]
    +1
  • halitizm8
    halitizm8 22 Eylül 2015 - 08:55@astronom Roman milletvekili son seçimler de İzmir'den çıktı ismi Özcan Purçu [ispiyonla]
    +1
  • whim
    whim 22 Eylül 2015 - 04:23Adilik yapmayın. Ben ve benim çevremdeki hiçbir insan bugüne kadar hiçbir romandan zarar görmedi. Sizin gibi insanlarda onları hırsız, tehlikeli vs. olarak nitelediği için mecburen illegal işlere bulaştılar. [ispiyonla]
    -4
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...