Vardım Hint Eline Kumaş Getirdim - Turan Engin

Korna Korna diyor ki;
Rahmetli Turan ENGİN'den Pir Sultan Abdal türküsü.

Vardım Hint eline kumaş getirdim
Açtım bedesteni sattım oturdum
Sen benim başıma neler getirdin
Ben senin kahrını çekemem gönül

Eline aluben sazlar istersin
Göllerde ördeği kazlar istersin
Benden mahbub gelin kızlar istersin
Ben senin kahrını çekemem gönül

Kara bulut gibi göğe ağarsın
Sulu yağmur gibi yere yağarsın
O yar senin değil ne çok bakarsın
Ben senin kahrını çekemem gönül
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: Vardım Hint eline Pir Sultan Abdal Türkü Turan Engin
80 06 Aralık 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • semruk
    semruk 07 Aralık 2015 - 01:30"O yar senin değil ne çok bakarsın
    Ben senin kahrını çekemem gönül"

    dinleyip dinleyip ağladım gece gece, köpek gibi sevdim ama söyleyemedim, gitti karaktersizin birine aldattı o şerefsizde..müjgan koydum adını sadri alışık filmlerinden, düşünün adını bile kullanmıyorum nazar değmesin diye..

    ben hep neden daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarından bana dair cümleler bekledim hala bilmiyorum hala bekliyorum..
    [ispiyonla]
    +25
  • ugor
    ugor 06 Aralık 2015 - 20:06İşte bu alkışlanır kardeşim böyle şeyler paylaşın ya saçma sapan şeylerle dolmuş zaten site. Yüreğine sağlık. [ispiyonla]
    +17

Tüm Yorumlar

  • tabuyoksunu
    tabuyoksunu 11 Aralık 2015 - 03:39aferiniyi bok yedin [ispiyonla]
    -3
  • kunteper_canavari
    kunteper_canavari 08 Aralık 2015 - 02:39turan engin usta ayrı semruk kardeşim ayrı sikti [ispiyonla]
    +1
  • muselman
    muselman 07 Aralık 2015 - 17:10Konu disi: Arkadaslar, Video'daki yazida gecen Locotus beceriksizler.beep.to sitesinin Modaratörüydü. Ismi gecen site uzun yillar boyunca Almanya agirlikli gurbetci kimselere hizmet vermis siteydi. Inanin eskiden burada oldugu gibi bir aile ortami vardi malesef site maddi imkansizliklar yüzünden kapandi.
    Yani diyecegimki eger türkü asigi iseniz "locutus" abiyi youtubeden takip edebilirsiniz.Binlerce TRT kaydi var fakat bir cogu yayin haklari yüzünden silinmistir.

    Merak ettim aranizda beceriksizlere üye olan varmiydi??
    [ispiyonla]
    +3
  • lightning80
    lightning80 07 Aralık 2015 - 13:28Turan Engin candır, Erzincandır... [ispiyonla]
    +3
  • kadduri
    kadduri 07 Aralık 2015 - 03:45Ne kadar alkışlasak az.

    @sermuk seni unutmayacam birader. sana da içecem yarın.
    [ispiyonla]
    +1
  • sokumen
    sokumen 07 Aralık 2015 - 02:43@semruk ah be kardeşim. üzdün beni gece gece. umarım birgün duyarsın müjgan'ından o cümleleri. o zaman bu kadehte senin şerefine. [ispiyonla]
    +1
  • semruk
    semruk 07 Aralık 2015 - 01:30"O yar senin değil ne çok bakarsın
    Ben senin kahrını çekemem gönül"

    dinleyip dinleyip ağladım gece gece, köpek gibi sevdim ama söyleyemedim, gitti karaktersizin birine aldattı o şerefsizde..müjgan koydum adını sadri alışık filmlerinden, düşünün adını bile kullanmıyorum nazar değmesin diye..

    ben hep neden daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarından bana dair cümleler bekledim hala bilmiyorum hala bekliyorum..
    [ispiyonla]
    +25
  • b3rak
    b3rak 07 Aralık 2015 - 01:14türkülerimizi unutmayalım gençler... türkü bilmeyen sevmeyen bir nesil yetişiyor, tarihe gömülmesin özümüz... [ispiyonla]
    +6
  • celtixa
    celtixa 06 Aralık 2015 - 20:39Behzat Ç de Harun ve Hayalete saygılar. Not: o malum sahne https://www.youtube.com/watch?v=CSDRpAye5aI [ispiyonla]
  • ugor
    ugor 06 Aralık 2015 - 20:06İşte bu alkışlanır kardeşim böyle şeyler paylaşın ya saçma sapan şeylerle dolmuş zaten site. Yüreğine sağlık. [ispiyonla]
    +17
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...