Ahmet Çakar'ın Van Persie Analizi (Şerefsizlik İçerir)

nefer35medya nefer35medya diyor ki;
Ahmet Çakar, ''tamamen kafamdan yazıyorum" diyerek, ''Robin van Persie kadroda olmadığını öğrenince ben 3. Dünya ülkesinde bir Portekizli hoca tarafından oynatılmıyorum diye düşündü, düşündü. Sonra otobüsten inip gitmeyi bile düşündü. Ancak sonra ne yapıyorum ben diyerek soyunma odasına gitti. Arkadaşları tepki gösterdi. Sonra Fernandao'da bunlardan rahatsız olduğu için attığı golden sonra 'yukarıda Allah var' diyerek bu şerefsize tepki gösterdi'' ifadelerini kullandı.
Kategori: Spor
sitene ekle
Etiketler: Ahmet Çakar Persie Robin van Persie şerefsiz beyaz futbol
1 21 Aralık 2015
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • yolcuhb
    yolcuhb 21 Aralık 2015 - 12:15akşam galibiyet sonrası ikimizin de üstünde çubuklu 2,5 yaşındaki kızımla tv karşısına geçtik. artık yatıcaz son bi zap yapayım dedim. bunlara denk geldim. 5 i birden birbirine bağırıyordu. o ana kadar gözleri uykusuzluktan yarıya inmiş kızım birden doğruldu ve peltek türkçesiyle bana "BABA BUNLAR NE" diye sordu. bakın bunlar kim değil. BUNLAR NE...halen cevap vermedim.
    +32
  • lucious
    lucious 21 Aralık 2015 - 11:05şereften bahsedene bak hele.
    +16

Tüm Yorumlar

  • patrik
    patrik 22 Aralık 2015 - 11:01Böyle şov yapıp para kazanan kişilerin yüzyılına denk geldiğime mi yanayıım, RvP'nin bir türlü gülmemesine mi yanayım bilemedim amk. Ama şunu da unutmayın ; bu eski hakem bozuntusunu fazla kaale almayın. Çünkü böyle yaparak para kazanıyor.
    • shadyman
      shadyman 21 Aralık 2015 - 18:10ya olum bu adamlar şov yapıo bu adamları eleştiren kafanızı sikeym hani burda adam akıllı futbol konuşulcak olsa rok'un ne işi var zaten bu programı şov programı olark izliyip gülüp geçiceksiniz bu kadar
      +1
      • katilcivciv
        katilcivciv 21 Aralık 2015 - 17:54fernandao her zaman o gol sevincini yapıyor. sow'un secdeye yatması gibi yani. ama Fernandao müslüman olmadığı için böyle yavşak gibi adamlar boş boş konuşuyor. bakın yavşak demiyorum. yavşak gibi diyorum.
        +6
        • hanzoadam
          hanzoadam 21 Aralık 2015 - 15:08Adam haklı.
          -3
          • yolcuhb
            yolcuhb 21 Aralık 2015 - 12:15akşam galibiyet sonrası ikimizin de üstünde çubuklu 2,5 yaşındaki kızımla tv karşısına geçtik. artık yatıcaz son bi zap yapayım dedim. bunlara denk geldim. 5 i birden birbirine bağırıyordu. o ana kadar gözleri uykusuzluktan yarıya inmiş kızım birden doğruldu ve peltek türkçesiyle bana "BABA BUNLAR NE" diye sordu. bakın bunlar kim değil. BUNLAR NE...halen cevap vermedim.
            +32
            • flink
              flink 21 Aralık 2015 - 11:46hey gidi hey koskoca van persie türkiye'de kimlerin ağzına laf verecek duruma düştü ya.adam belki de hayatının en büyük hatasını yaptı bu ülkeye gelmekle.ne kadar galatasaraylı olsam da böyle yıldız futbolcuların bu duruma düşmesi üzüyor beni.
              +8
              • lucious
                lucious 21 Aralık 2015 - 11:05şereften bahsedene bak hele.
                +16
                • akabey55
                  akabey55 21 Aralık 2015 - 10:55manyag la bu adam.
                  +1
                  © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...