Sevgililer Günü Tipleri - Tahsin Hasoğlu

Thurugan Thurugan diyor ki;
Efendim büyük gün yaklaşmakta! (Gerçi sizi teğet geçiyor sanırım) :D Ama sevgilisi olanlar için yaklaşmakta! Tahsin Hasoğlu da bu büyük gündeki insan tiplemeleri ile karşımızda bu kez! İzleyelim..
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: Tahsin Hasoğlu Tahsin Hasoğlu Youtube Sevgililer Günü Hediye
103 11 Şubat 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • watanabesan
    watanabesan 11 Şubat 2016 - 12:46Ne oldu lan nerden çıktı bu anti tahsinci dalyaraklar.
    +22
  • Divinetr
    Divinetr 11 Şubat 2016 - 11:47Harika yine
    +17

Tüm Yorumlar

  • appleofeden
    appleofeden 15 Şubat 2016 - 09:44götüm gibi olmuş kardeş.
    -7
    • bhtszwmpr
      bhtszwmpr 13 Şubat 2016 - 13:27"Zam değildir o fiyatı artmıştır" :D
      +3
      • lost.
        lost. 12 Şubat 2016 - 10:03bakkal sahnesi komikti
        • mashrapa
          mashrapa 12 Şubat 2016 - 08:00dalyaarak youtuberlar örnek alsın tahsini.. doğal olacaksınız amk dallamaları aha bu adam gibi gerçekçi olun azıcık
          +1
          • rhmns
            rhmns 12 Şubat 2016 - 04:14@sikkoadam

            lan bu adamın neyinden nefret ediyorsun. neye bu kinin? bunlar nasıl iftiralar durduk yere amk. yarrak kafalı mısınız, cahil misiniz?
            +1
            • rhmns
              rhmns 12 Şubat 2016 - 04:12Çıtanın amına koydun Tahsin başgaaaan.
              +2
              • okabiktu
                okabiktu 12 Şubat 2016 - 02:29yine çıkmış tipini siktiğim
                -4
                • rind
                  rind 12 Şubat 2016 - 00:39la zamanında her 14 şubat bana yürümeye çalışan biri vardı amk numaramı nerden aldıysa 12-13 şubat dedi mi başlardı canım..napıyosun..nasılsın yarak kürek mesajlar, böyle her bayram da ben açıklamaya çalışırdım la oğlum ben erkeğim, oğlum rind diye kız mı olur, sen sap ben sap efeleri mi güreştircez yapma etme başkasına hallen deyip tehlikeyi savuştururdum, sonra o da mesaj atmaz oldu

                  neyse la benim sevgilim var zaten fazlası zarar
                  • vanillasoap
                    vanillasoap 11 Şubat 2016 - 21:58beğenmeyenleri onur sermik ve vinecı ergenlere yönlendirmişler.lan bi siz
                    zekisiniz demi amına koyim ?bi siz anlıyosunuz mizahtan.onur sermik,vine
                    ergenleri ve acunun programlarında sağdan soldan espri çorlayan tipler neyse Tahsin de o benim için.hiç birine gülmüyorum,asıl buna gülenler siktirsin gitsin recep ivedik falan izlesin.sanki herkes gülmek zorunda amk
                    bide eleştirenleri linç ediyolar ergenlere bak
                    • westxx
                      westxx 11 Şubat 2016 - 21:53bugüne kadar hiçbir videosuna gulmemıstım ama buna hunharca güldüm
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...