Celal Şengör'ün Mağara Anısı

sansar55 sansar55 diyor ki;
Celal Şengör ve şöförünün başından geçen olayı, hoca kendisi anlatıyor. Grişi 10 dk çıkış 12 saat.
Kategori: Medya
sitene ekle
Etiketler: Celal Şengör İlber Ortaylı Bilim Mağara Fatih Altaylı Teke Tek Şoför Anı Jeoloji Merak Üniversite Türkiye Televizyon Yarasa kaybolmak kimseye dua etmeyelim ümidini kaybet
47 14 Şubat 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • prostat
    prostat 14 Şubat 2016 - 12:30ilber hocam sen hep gül çok yaşa [ispiyonla]
    +19
  • edebi
    edebi 14 Şubat 2016 - 17:05Adamın en komik anısı bile o kadar üst düzey ki 'doktoramı yeni almışım' diye başlıyor. [ispiyonla]
    +17

Tüm Yorumlar

  • dontolik
    dontolik 17 Şubat 2016 - 02:06birisi "şaban: ben dua etmesem nah çıkardık o mağaradan." yorumunu yapmış ama tam tersi oluyor. şaban günışığını görür görmez "allah'ım çok şükür" diyor. bunu duyunca hocanın kontakları atıyor ve "bana bak, birisine şükredeceksen bana et, ben çıkardım
    seni buradan. ben mağarayı bilmeseydim, nah çıkardın
    sen buradan" diyor. merak eden "bir bilim adamının serüveni" kitabının 202. sayfasına bakabilir
    [ispiyonla]
  • karbaykuşu
    karbaykuşu 14 Şubat 2016 - 23:09şaban: ben dua etmesem nah çıkardık o mağaradan. [ispiyonla]
    +10
  • empedans
    empedans 14 Şubat 2016 - 21:35yıllar önce mağaranın birinde belgesel çekiyoruz . sonra birden kameraların bataryaları bitti. ekipte bulunan bir kızın 2300 telefonuyla çıktık şükür . ben hayatımda öyle karanlık görmedim . telefonun ışığını resmen mağara duvarları yutuyordu . [ispiyonla]
    +13
  • rind
    rind 14 Şubat 2016 - 21:08kritik anlarda dine dönen ateist anıları çoktur yalan da çoktur pek inanmayın, depremden allah allah diye inenler falan çok duydum, mağarada da böyle bişey mi lan yoksa diye gelmiştim ki
    yüce celal mucizesini gösterdi
    [ispiyonla]
  • ay2854733958
    ay2854733958 14 Şubat 2016 - 20:26-ben o mağrayı çok iyi bilirim
    -12 saatte çıktık
    [ispiyonla]
    +1
  • edebi
    edebi 14 Şubat 2016 - 17:05Adamın en komik anısı bile o kadar üst düzey ki 'doktoramı yeni almışım' diye başlıyor. [ispiyonla]
    +17
  • sustali
    sustali 14 Şubat 2016 - 15:19arkadaşlar Jeoloji okuyun, doğada kaybolmak adına bir sürü enterasan anınız olur.. :)

    Ha mezun olduktan sonra işsiz kalırsınız ama okul anıları çok doludur :)
    [ispiyonla]
    +2
  • limon çekirdeği
    limon çekirdeği 14 Şubat 2016 - 14:05Celal hocayı dinlerken zaman nasıl geçiyor fark edilmiyor [ispiyonla]
    +8
  • ay4205116923
    ay4205116923 14 Şubat 2016 - 14:03dua etsen 2 saatte çıkardın belki ;) [ispiyonla]
    -20
  • pysedon
    pysedon 14 Şubat 2016 - 14:02adam celal hocama dayanamamış kaçmış hemen [ispiyonla]
    +5
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...