GTA Vice City - Zorla da Olsa Yüzmek

tırtkadın tırtkadın diyor ki;
Şunu biliriz ki GTA Vice City karakteri Tommy Vercetti'nin Polat Alemdar'dan tek eksiği; yüzmeyi bilmiyor olmasıdır. Fakat Tommy Reyiz artık bunu da başarmış durumda. Bu videoda da kayıt ve fikir bana aittir.
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: gta vice city tommy vercetti gta vice city fail
2 16 Şubat 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • berk06
    berk06 16 Şubat 2016 - 18:18kayıt neyse de fikrin sana ait olmasına üzüldüm. [ispiyonla]
    +17
  • bycnr
    bycnr 16 Şubat 2016 - 17:55kardeş ciddi geçmiş olsun; tedaviye ihtiyacın var.. [ispiyonla]
    +11

Tüm Yorumlar

  • gorod
    gorod 17 Şubat 2016 - 02:45Ambiyansı duyunca tekrar kurasım geldi. [ispiyonla]
  • rahibesiken
    rahibesiken 16 Şubat 2016 - 22:52bro güldüm ama cidden bunu cok düşündün mü al araba gec karsıya işte kasma bu kadar [ispiyonla]
  • westxx
    westxx 16 Şubat 2016 - 21:38bugünkü videolarda çok gereksiz çıktı, kasıtlı heralde [ispiyonla]
  • kılınç
    kılınç 16 Şubat 2016 - 21:22vice city mi kaldı diyen dostum fakiriz napalım ben de fifa 11 oynuyorum hala [ispiyonla]
  • edebi
    edebi 16 Şubat 2016 - 19:16Kardeş tamam renkler ve zevkler tartışılır da sene olmuş 2016 halen neden vice city oynuyorsun ? Artık sence de san andreas'a geçme vaktin gelmedi mi ? [ispiyonla]
    +4
  • berk06
    berk06 16 Şubat 2016 - 18:18kayıt neyse de fikrin sana ait olmasına üzüldüm. [ispiyonla]
    +17
  • bycnr
    bycnr 16 Şubat 2016 - 17:55kardeş ciddi geçmiş olsun; tedaviye ihtiyacın var.. [ispiyonla]
    +11
  • muzlusutback
    muzlusutback 16 Şubat 2016 - 16:13seaways [ispiyonla]
    +7
  • fakit
    fakit 16 Şubat 2016 - 15:48Bu yırtık dondan çıkan tommyverceddi şuan sanırım sahte profiller açıp kendini artılamak diğer yorumları eksilemekle meşgul. Artıladım güzelleri bunu eksiledim seri olarak kendisi yükselişte iken diğer artı 2 olanlar bile sıfıra düşüyor. Ben bu oyunu bozarım. [ispiyonla]
    +2
  • ciplakadin
    ciplakadin 16 Şubat 2016 - 15:36sitenin eski sahibi tek eliyle alkışlama videosu yüklüyordu amk, bence bu adam vice cityde zorlayıcı yaratıcılık dalında başarılıdır. güzel lan beğendim :D [ispiyonla]
    -4
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...