Sergio Llull'den Efsane Son Saniye Üçlüğü!

anilkoldas anilkoldas diyor ki;
İspanya Basketbol Ligi'nde oynanan Valencia-Real Madrid maçının sonunda Real Madrid'li Sergio Llull kendi yarı sahasından attığı son saniye üçlüğü ile galibiyeti getirdi.
Kategori: Çüşşşş
sitene ekle
Etiketler: Sergio Llull Real Valencia son saniye üçlük uzaktan yarı sahadan
11 28 Şubat 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • astronom
    astronom 28 Şubat 2016 - 23:04He did a great job. I think he was the man of the match. I love this game. I'm greetings from Kars [ispiyonla]
    +7
  • klorostofobi
    klorostofobi 28 Şubat 2016 - 22:06Bogdanovic ayda bir kere yapıyor bunu düzenli olarak :) [ispiyonla]
    +6

Tüm Yorumlar

  • mehmetkarakurt
    mehmetkarakurt 29 Şubat 2016 - 21:11"Mandalina" niye lan. 00:34 [ispiyonla]
  • Razor21
    Razor21 29 Şubat 2016 - 21:08alkış amk. [ispiyonla]
  • temir
    temir 29 Şubat 2016 - 03:28yanlış anons, indirin yumruklarınızı [ispiyonla]
  • wholousee
    wholousee 29 Şubat 2016 - 00:37hiç bogdanoviç mi görmedin [ispiyonla]
    -1
  • khaldrogo555
    khaldrogo555 29 Şubat 2016 - 00:32düşünsenize euroleague şampiyonluğunu bu şekilde kaybediyorsunuz beyler.düşünmek , hayal etmek bile tüylerimin diken diken olmasına yetti...düşman potasına amnkoyim [ispiyonla]
  • thedirector
    thedirector 29 Şubat 2016 - 00:23stephan curry her maç zevkine yapıyor bunu lan bu efsaneyse curry basketi bıraksın. [ispiyonla]
  • testerenecmi
    testerenecmi 29 Şubat 2016 - 00:03bogdanoviç ustanın giresuna attığı üçlüğün kopyası:) [ispiyonla]
  • mahmutgelberi
    mahmutgelberi 28 Şubat 2016 - 23:3700:14 spiker vitesi 3 ten 5 e takıyor [ispiyonla]
  • astronom
    astronom 28 Şubat 2016 - 23:04He did a great job. I think he was the man of the match. I love this game. I'm greetings from Kars [ispiyonla]
    +7
  • saxonian
    saxonian 28 Şubat 2016 - 22:42önce partnerinin orgazm olmasını bekledi sonra kendi orgazm oldu. [ispiyonla]
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...