Vücut Hastalığını Araç Olarak Kullanan Kadın

nefer35medya nefer35medya diyor ki;
Bu kadın Dermatographia yani aşırı hassas deri hastalığı,vücudu çok hassas vücudunu bir araç olarak kullanıyo şekiller yapıyo.Ne dersin Allah şifa versin
Kategori: Amatör
sitene ekle
Etiketler: vücut hastalık deri Dermatographia alerji
0 17 Mart 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • JacksonBoB
    JacksonBoB 17 Mart 2016 - 13:27allah yaz da mücize olsun. [ispiyonla]
    +14
  • sufaturasi
    sufaturasi 17 Mart 2016 - 13:30Bu hastalığın aynısından bende yaşadım. Bir gün Arby's adlı hamburgerciden menü aldım. adama dedidim acı sosunuz var mı diye. adam da dedi var ama şişeden veriyoruz dedi. tamam dedim bir tane küçük plastiğin içine koydu bende yerime geçtim. kıvırcık patatesleri bandıra bandıra yiyiyorum. sonra eve gittim o da nesi deli gibi kaşınıyorum ilk ne olduğunu anlamadım acaba bende mi sorun vardı. ilk iki gün kaşına kaşına kaşına geçti. sonra pislikten kaynaklı olacağını düşünerekten hamama gittim. orada bir güzel keselendikten sonra takunyalardan ayak mantarına yakalandım. hem vücudum kaşınıyor hem de ayaklarım kaşınıyordu. bu kaşıntı daha sonra voltran olarak dermatographia'ya dönüştü. vücuduma ne çizsem kızarıp görünüyordu. 3 aya yakın ilaç kullanmama rağmen geçmedi. artık vücuduma yarak kürek ne varsa çiziyordum. Sonrasında ise kendiliğinden geçti. Sinir mi stres mi yiyeceklerden mi yoksa pislikten mi hala daha muamma. [ispiyonla]
    +14

Tüm Yorumlar

  • kemalkılıcdaroglu
    kemalkılıcdaroglu 17 Mart 2016 - 21:23Durun size buna benzer bir şey anlatayım.
    Üniversitede bir arkadaş, sevin evleneceğiz kızı sana söyleyeceğim dedi. Neymiş, Fatiha okuyup, üflediğim kağıdı yakıp, koluna sürecekmiş, kızın adı çıkacakmış. Üniversitenini ilk yılı ve ben şimdilerde adını unuttuğum bir kızın etrafında dolanıp,duruyorum. (üni de 4 sene kız arkadaşım olmadı, ayrı konu)Sonra o kızın adı çıktı, tabi Latin harfleriyle. Hile olduğu kabak gibi belli ama ne hilesi belli değil. Meğer sabunlu sile koluna yazmış.
    [ispiyonla]
    -3
  • azimborader
    azimborader 17 Mart 2016 - 15:36Allah'ın hikmeti. [ispiyonla]
    -1
  • maximusroots
    maximusroots 17 Mart 2016 - 14:37ben bu çizdikleri ne kadar süreyle kaldığını merak ettim eğer çok değilse kadın sado-mazoysa iyi piyasa yapar pembiş pembiş [ispiyonla]
    +1
  • Josephin
    Josephin 17 Mart 2016 - 14:28olm insan başka dokunuşa alerjili olurda kendi dokunuğunada alerji hakikaten ilginç ibret alınıyor.....loading.... [ispiyonla]
    +2
  • SoanKoymaAbi
    SoanKoymaAbi 17 Mart 2016 - 14:03Stoya'ya selam olsun. [ispiyonla]
    +1
  • dexmorgan
    dexmorgan 17 Mart 2016 - 14:01hah bi hastalığımın adını daha öğrenmiş oldum. anasını avradını sikiyim böyle beyazlığın. [ispiyonla]
    +1
  • anakata
    anakata 17 Mart 2016 - 13:51aynısı arkadaşta vardı. hala var sanırım. lisedeyken soruların şıklarını yüzüne yazıyodu adam. [ispiyonla]
    +1
  • sufaturasi
    sufaturasi 17 Mart 2016 - 13:30Bu hastalığın aynısından bende yaşadım. Bir gün Arby's adlı hamburgerciden menü aldım. adama dedidim acı sosunuz var mı diye. adam da dedi var ama şişeden veriyoruz dedi. tamam dedim bir tane küçük plastiğin içine koydu bende yerime geçtim. kıvırcık patatesleri bandıra bandıra yiyiyorum. sonra eve gittim o da nesi deli gibi kaşınıyorum ilk ne olduğunu anlamadım acaba bende mi sorun vardı. ilk iki gün kaşına kaşına kaşına geçti. sonra pislikten kaynaklı olacağını düşünerekten hamama gittim. orada bir güzel keselendikten sonra takunyalardan ayak mantarına yakalandım. hem vücudum kaşınıyor hem de ayaklarım kaşınıyordu. bu kaşıntı daha sonra voltran olarak dermatographia'ya dönüştü. vücuduma ne çizsem kızarıp görünüyordu. 3 aya yakın ilaç kullanmama rağmen geçmedi. artık vücuduma yarak kürek ne varsa çiziyordum. Sonrasında ise kendiliğinden geçti. Sinir mi stres mi yiyeceklerden mi yoksa pislikten mi hala daha muamma. [ispiyonla]
    +14
  • fuatavnibenim
    fuatavnibenim 17 Mart 2016 - 13:30açıklamayı yazan arkadaş türkçe derslerine yeni başlamışsın herhalde hayırlı olsun.. [ispiyonla]
    +1
  • mr t
    mr t 17 Mart 2016 - 13:30Ayıp lan öyle düşünmeyin hemen. [ispiyonla]
    +1
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...