Vahşi Hayvanlar ve Sahipleri

alucrali alucrali diyor ki;
Şu adamlara bakınca çok imreniyorum lan. Gerçekten de şöyle vahşi bir hayvan beslemek isterim de etin 25 lira olduğunu varsayarsak bok beslerim gibime geliyor. Hayvan etoburluktan otoburluğa geçer amk. Zaten halkça bildiğimiz bişey varsa oda hangi hayvan olursa olsun ekmek vermek
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: vahşi hayvan doğa yırtıcı timsah kaplan aslan puma
7 07 Nisan 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • 123asd123
    123asd123 07 Nisan 2016 - 08:17hiçbirine imrenmedim. vahşi hayvan vahşi hayvandır. bırakın doğasında yeri geldi mi huzurla uyusun yeri geldi mi nefes nefese av peşinden koşsun. insanlar her şeyin bokunu çıkarıyorlar. [ispiyonla]
    +6
  • komikmilabu
    komikmilabu 07 Nisan 2016 - 08:20Vahşi hayvanın sahibi olmaz! [ispiyonla]
    +5

Tüm Yorumlar

  • ay2333510869
    ay2333510869 08 Nisan 2016 - 16:56timsah üzer [ispiyonla]
  • Araq
    Araq 07 Nisan 2016 - 23:39timsah lı olan adamı belgeselde izlemiştim inanılmaz bir bağ kurmuş adam nat geo da ilk yayınlandığında izledim bölümün sonlarına doğru hayvan hastalanıyordu sahibi ağlıyordu biz bu bölümümü yayınlarken sahibinden aldığımız haberle timsahın öldüğünü söylemiş. adam zaten o bölgenin yerlisi bi abi daha çok küçükken alıştırmış nasıl durması programı sunan adamıda suya indirdi şöyle davran böyle davran falan dedide adamın götü yememişti bulabilirseniz izleyin [ispiyonla]
    +1
  • muzlusutback
    muzlusutback 07 Nisan 2016 - 15:08e değil mi amk niye eksiliyon [ispiyonla]
  • nereyesicacaz
    nereyesicacaz 07 Nisan 2016 - 11:41Hayvanlar tıka basa tok olsa gerek. Öncesinde bir güzel doyuruyolardır diye tahmin ediyorum. Tok olan hayvan zaten neden saldırsın. [ispiyonla]
    +4
  • muzlusutback
    muzlusutback 07 Nisan 2016 - 10:00olum ne kadar güzel lan [ispiyonla]
    -2
  • komikmilabu
    komikmilabu 07 Nisan 2016 - 08:20Vahşi hayvanın sahibi olmaz! [ispiyonla]
    +5
  • 123asd123
    123asd123 07 Nisan 2016 - 08:17hiçbirine imrenmedim. vahşi hayvan vahşi hayvandır. bırakın doğasında yeri geldi mi huzurla uyusun yeri geldi mi nefes nefese av peşinden koşsun. insanlar her şeyin bokunu çıkarıyorlar. [ispiyonla]
    +6
  • beyourself
    beyourself 07 Nisan 2016 - 05:35Bizim ulkede kiz gorunce abazanlarin hic bir farki olmuyor bunlardan. [ispiyonla]
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...