Hiç Bana Sordun mu? - Kenan Doğulu (1996)

amigabesyuz amigabesyuz diyor ki;
Kenan Doğulu'nun poğaçayı andıran yanaklarıyla başrolünü oynadığı "Hiç Bana Sordunmu" Dizisi Yıl 1996. O dönemler sinir olurdum bu diziye durmadan önüme çıkardı. Vay be yaşlanıyomuyuz ne? 27 yaşıma girdim kabaca hesap yapayım 3 sene sonra 30..ee 30 sene sonra 60?? Abi ölüyorum ya?! Emekli olmak istemiyorum lan ben!!!
ajda pekkan olmak istiyorum!
Kategori: Nostaljik
sitene ekle
Etiketler: kenan doğulu hiç bana sordunmu kenan poğaça çemçük
5 05 Mayıs 2010
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • amigabesyuz
    amigabesyuz 30 Ağustos 2014 - 11:09Alttaki yorumu yazan sik kafalı ben'e sesleniyorum..Be yarraam 28 yaşındayken eyvah eyvah demişsin..Şimdi 31 yaşındayım amk. [ispiyonla]
    +1
  • ryono
    ryono 12 Mayıs 2014 - 22:08eskiden dizilerde daha çok manken - dansöz oynardı . bu şarkıyı yaz aylarında sahillerde az söylemedik . [ispiyonla]
  • ossiepop
    ossiepop 14 Ocak 2013 - 11:35Kenan doğulu ve "Güneş Kolyesi" ismini anımsayamadığım bir dergi hediye olarak veriyordu. Ara ara da dizinin sahne geçişlerinde çıkardı o güneş figürü sanırım. O dergi bir sonraki ayda ise Metin Arolat'ın şeklini anlayamdığım kolyesini hediye etmişti. [ispiyonla]
    +2
  • uzayli zekiye
    uzayli zekiye 26 Ocak 2012 - 07:28o zamanlar artist olmak icin kulagina küpe takmak ve biraz marjinal takilmak yetiyordu. [ispiyonla]
    +1
  • dngrboy
    dngrboy 15 Aralık 2011 - 12:22kenan doğulu kesin " Baştan Yarat" programına katılmış ,değişime bak arkadaş.. [ispiyonla]
  • isimsiz uye
    isimsiz uye 19 Eylül 2011 - 04:14hiç bana sordun muouououuuuoooooooo ne arkadaş hep düşündüm bunu hala düşünüyorum bi bokta olamadım zaten [ispiyonla]
    +2
  • amigabesyuz
    amigabesyuz 19 Haziran 2011 - 17:01olm bunu yayınladığımda 27 dim şimdi 28 la..Eyvah eyvah
    [ispiyonla]
    +1
  • whyhionewhy
    whyhionewhy 05 Temmuz 2010 - 06:08kadro fena değilmiş aslında ama cahit berkay gibi bir üstat için sıradan kaçmış.. [ispiyonla]
    +1
  • koksal06
    koksal06 07 Mayıs 2010 - 13:51bu yıllarda genç olup çocuk olmaktan kendime acımaya başladım gerçekten [ispiyonla]
    -1
  • candy darling
    candy darling 05 Mayıs 2010 - 16:2680lerde arabeskçilere tatbik edilen sinema suretli tanıtım ve şöhret makyajının 90lardaki evrimleşmiş dizi hali. Sibel gökçe ve güven kıraçla anımsadığım atipik dizi [ispiyonla]
    -3
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...