Ramiz Dayı - Jilet Artık Yok Kardeş Ben Varım

srtcyldrm srtcyldrm diyor ki;
Dünyada pek çok ülkede yayınlanan,güzel dizilerimizden biri olan ezelde ramiz dayının gençliğinde kestiği racon sahnesi.belki sitede olabilir emin değilim. yüklemeden 1-2 arattım baktım çıkmadı yükleyeyeim dedim. sitede olan o kadar saçma salak video kabul ediliyo bunu da ederler diye düşündüm. ufakta olsa bi nostaljik değer yüklenebilir.
Kategori: Nostaljik
sitene ekle
Etiketler: ramiz dayı ezel racon
34 26 Mayıs 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • heheha
    heheha 26 Mayıs 2016 - 00:28jilet ahmet sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
    çok gülerdi, ben gülmem.
    bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
    agop, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi. ben geçmem
    jilet ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bi tuhaf dağıtırdı.
    ne varsa elinde gene döner dolaşır onun elinde kalırdı. benim kalmaz.
    bizde para masaya konur. herkes ihtiyacı kadarını alır.
    jilet abim silahını adamına taşıtırdı. ben silahımı saklamam.
    abim bu masaya şöyle fiyakalı, ama biraz da yamuk otururdu. ben arkamı arkadaşlara verince, şöyle yaslanırım bi geriye.
    koltuk sende kalsın kardeş, arkamda durma yeter.


    haluk bilginerin masumiyet filmindeki tiradından sonra en iyi tiradlardan biri.muhteşem ötesi bir sahne.ne zaman izlesem gaza gelirim.
    [ispiyonla]
    +8
  • anakin darth vader
    anakin darth vader 26 Mayıs 2016 - 02:51Demba Ba sevdiğimiz janti bir adamdı ama derbileri boş geçerdi ben geçmem
    Mario Gomez
    [ispiyonla]
    +7

Tüm Yorumlar

  • ruzname
    ruzname 26 Mayıs 2016 - 20:25TV dünyasındaki son güzel diziydi. [ispiyonla]
  • Shien Aizein
    Shien Aizein 26 Mayıs 2016 - 12:24şu girişteki müziği duyar duymaz tüylerim diken diken oluyor amına koyayım [ispiyonla]
  • hain domdom
    hain domdom 26 Mayıs 2016 - 12:1704:03 raconu kesmeden evvel kenan'ı arkasına çağırması. :) [ispiyonla]
  • jagry
    jagry 26 Mayıs 2016 - 10:41Karaeski'nin hikayesine youtube da denk gelip 7 saat izlediğimi bilirim... [ispiyonla]
    +6
  • erdincs
    erdincs 26 Mayıs 2016 - 09:59bu dizi izlediğim son dizi oldu. daha da üzerine yerli dizi izleyemedim. [ispiyonla]
  • karsracist
    karsracist 26 Mayıs 2016 - 07:11Buradan yükleyen arkadaşa küfretmek istiyorum. Lan canım çekti youtube a Ramiz Karaeski nin gençliği yazdım, 70 küsür bölüm sonuna kadar izledim saat sabahın 7 si olmuş.Bitirdin olum beni işim gücüm vardı benim. [ispiyonla]
    +6
  • silentguard
    silentguard 26 Mayıs 2016 - 03:16@gaddarcivciv Söylediklerine katılıyorum ancak şöylede bir durum var. Buradaki am ve meme aşkıyla dolu üyelerde bunu istiyor. Her cuma akşamına girmeden 2-3 saat önce memeli amlı video paylaşıyorlar ve buradaki ahali hemen hücum ediyor izlemeye. Aslında cokta adminlere kızmamak lazım, arz talep meselesi. Ülkenin genel yapısı da bu. Çok sevmem kendisini ama bir sözünü paylaşayım. '' Nasılsanız öyle yönetilirsiniz '' [ispiyonla]
  • anakin darth vader
    anakin darth vader 26 Mayıs 2016 - 02:51Demba Ba sevdiğimiz janti bir adamdı ama derbileri boş geçerdi ben geçmem
    Mario Gomez
    [ispiyonla]
    +7
  • director
    director 26 Mayıs 2016 - 01:24ulan biriniz de çıkıp sandalyeye niye koltuk diyor diye sormuyorsunuz. [ispiyonla]
    +3
  • thoruncekici
    thoruncekici 26 Mayıs 2016 - 00:51taşşaklı adamdı vesselam [ispiyonla]
    +7
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...