Kurdun Ayağını Kapandan Kurtaran Adam

salihakkas2 salihakkas2 diyor ki;
dünyada gerçekten kimsenin kimse için bi şey yapmadığı bi devirde olduğumuzu da düşünürsek ne kadar koca yürekli olduğunu anlayabileceğimiz adam
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: kurt kapan adam kurtarma
47 19 Temmuz 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • taseron
    taseron 19 Temmuz 2016 - 14:51Really get halal, even personally, I could not stand, what a beautiful, beautiful hearted people to help animals [ispiyonla]
    +25
  • alejandrososa
    alejandrososa 19 Temmuz 2016 - 15:54Həqiqətən halal olsun, şəxsən mən dayanamazdım belə, heyvanlara yardım etmək nə gözəl, gözəl ürəkli insanlar [ispiyonla]
    +24

Tüm Yorumlar

  • anormall
    anormall 19 Temmuz 2016 - 18:37geç bunları a.q. o kapanı koyan kim bana bununla gel amcık herif prodüksiyonla gelmiş. [ispiyonla]
    +3
  • noafro
    noafro 19 Temmuz 2016 - 17:01Doch, Ob rechtmäßig, schöne Mann. ich konnte nicht schließen. [ispiyonla]
    +4
  • temir
    temir 19 Temmuz 2016 - 16:33varboylebisey.com.tr/fazlatakmamaklazim [ispiyonla]
    +2
  • tornavidaa
    tornavidaa 19 Temmuz 2016 - 16:12böyle vaziyetin içine soxum [ispiyonla]
  • alejandrososa
    alejandrososa 19 Temmuz 2016 - 15:54Həqiqətən halal olsun, şəxsən mən dayanamazdım belə, heyvanlara yardım etmək nə gözəl, gözəl ürəkli insanlar [ispiyonla]
    +24
  • bitchslap
    bitchslap 19 Temmuz 2016 - 15:41nerçekteg lelah nlsuo,nahseş neb manaşamazdıy eilb, aayvanlarh mardıy ktmee en lüzeg, lüzeg iürekly rnsanlai [ispiyonla]
    -3
  • director
    director 19 Temmuz 2016 - 15:36insanlar yürekli güzel, güzel ne etmek yardım hayvanlara, bile yanaşamazdım ben şahsen, olsun helal gerçekten [ispiyonla]
    +1
  • vanillasoap
    vanillasoap 19 Temmuz 2016 - 15:36kim olsa aynı şeyi yapardı,abartmayın [ispiyonla]
    -6
  • isukru
    isukru 19 Temmuz 2016 - 15:11Gerçekten helal olsun,şahsen ben yanaşamazdım bile, hayvanlara yardım etmek ne güzel, güzel yürekli insanlar


    olm siteye üye girişi yaparkane 100 tane ben robot değilim güvenlik önlemi var, ama hala bot dolu ortalık
    [ispiyonla]
  • limited
    limited 19 Temmuz 2016 - 15:05yapacaginiz guncellemeyi sikeyim arti eksi nereden vericez amk larm eskiye cok alismistim yillardir bok vardi guncelleme yaptiniz [ispiyonla]
    -2
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...