Delikanlı Şarapçılar

kralyd kralyd diyor ki;
Otostop sohbetlerinden tanıdığımız dolandırıcıların baş belası olan otostopçu kardeşimiz yine denk gelmiş birilerine , delikanlı gibi şarap isteyen şarapçıları izliyoruz.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: şarapçı kenan komutan delikanlı otostop sohbet kadıköy faa
5 23 Eylül 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • JuRaquiLLe
    JuRaquiLLe 23 Eylül 2016 - 02:10tuttuklarını sikiyolar işte [ispiyonla]
    +4
  • 5tnt9
    5tnt9 24 Eylül 2016 - 00:07Gece saat 12-1 kadıköy moda yolundan boğaya doğru gidiyorum. İleride böyle fosforlu yeşil yelekli biri bana doğru geliyor. Bu saatte greenpeace ci mi olur burda amk diye düşünüyorum ben de. Yanıma geldi aşırı fena şarap kokuyor.

    "Özür dilerim, Kadıköy'de nesli tükenen şarapçılar için yardım topluyoruz bir yardımızı rica edeceğim" dedi baya kibar bir şekilde.

    Cebimdeki bütün parayı vermiştim. Epi topu 10 lira vardı gerçi ama işte bizim de durum bu kadar.
    [ispiyonla]
    +3

Tüm Yorumlar

  • camlwhite
    camlwhite 24 Eylül 2016 - 01:26kısa sakallı olan selçuk yöntem değil mi [ispiyonla]
    +1
  • 5tnt9
    5tnt9 24 Eylül 2016 - 00:07Gece saat 12-1 kadıköy moda yolundan boğaya doğru gidiyorum. İleride böyle fosforlu yeşil yelekli biri bana doğru geliyor. Bu saatte greenpeace ci mi olur burda amk diye düşünüyorum ben de. Yanıma geldi aşırı fena şarap kokuyor.

    "Özür dilerim, Kadıköy'de nesli tükenen şarapçılar için yardım topluyoruz bir yardımızı rica edeceğim" dedi baya kibar bir şekilde.

    Cebimdeki bütün parayı vermiştim. Epi topu 10 lira vardı gerçi ama işte bizim de durum bu kadar.
    [ispiyonla]
    +3
  • ay4258195134
    ay4258195134 23 Eylül 2016 - 14:48Kızılaya bağışlayacak sanki pezemenk masumiyetini düzdüğüm! [ispiyonla]
  • gargoy
    gargoy 23 Eylül 2016 - 11:48Bunlar bi şekilde arada kaynıyor da inş taksimin anasını skenler dadanmaz güzel kadıköyümüze, gerçi uzağız biraz ordan bi teselli işte.. [ispiyonla]
  • PROGMEMO
    PROGMEMO 23 Eylül 2016 - 10:50trende otobüste vapurda her yerde bu iş meslek olmuş a.q [ispiyonla]
  • rentonnn
    rentonnn 23 Eylül 2016 - 10:35aga içmeye çıkmışsın yanında manitalarda var ne işin var amk şarapçıları takip edip pc ye yükleyip yazı yazıp onla uğraşıyosun [ispiyonla]
  • fuat39
    fuat39 23 Eylül 2016 - 09:57bursa koyuyo fenere :) [ispiyonla]
    -3
  • kriegsphilosophi
    kriegsphilosophi 23 Eylül 2016 - 03:45Bende tasvip etmiyorum da adam dürüstçe söyluyo yani kem küm yalan dolan yok dal yarak bi takdir et. Napsın sana acındırmak için çocuk mu dilendirsin kendi yerine, yoksa muameleden karınca duası mı satsın? [ispiyonla]
    -2
  • hakikitolstoy
    hakikitolstoy 23 Eylül 2016 - 03:01abi sen bi film çeksene, senin videolar çok heyecanlı oluyor, bunu film yap mesela, gelir izleriz cinemaximumda, [ispiyonla]
  • mihawkk
    mihawkk 23 Eylül 2016 - 02:49olum dilencinin delikanlısı mı olur aciz orospu evlatları siktir edeceksin direk [ispiyonla]
    +1
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...