Usta İşi Tavuk Dürüm

mrinoglu mrinoglu diyor ki;
AlmazanKitchen adlı YouTube kanalındaki abimiz, kendi yaptığı yemek videolarıyla kendi tarzını yansıtıyor. Bu videoda ise nehir kenarında gözleri kamaştıran bir tavuk dürüm hazırlıyor.
Kategori: Genel
sitene ekle
Etiketler: tavuk dürüm dürüm yemek video tavuk dürüm + ayran 3 lira
14 26 Eylül 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • duty417
    duty417 26 Eylül 2016 - 14:43Buzdolabın da yarım yoğurt ve dünden kalma kapuska var. Bu eşsiz iki lezzeti benimle beraber tatmak isteyenleri beklerim. :/ [ispiyonla]
    +10
  • yolcuhb
    yolcuhb 26 Eylül 2016 - 17:14100 kiloyum. arkadaşla bisiklete bineriz akşamları. geçen hafta fatihe gittik sebzeli tavuk dürüm yemeye. çok methetti arkadaş. neyse vardık fakat ben çok açım ve iyi yerim.

    hemen gittim ustanın yanına. kısık sesle "usta bak arkadaş burayı çok övdü. ben normalde sebzeli döner yemem. biz bisikletçiyiz daha çok geçeriz burdan. arkadaşı mahçup etme vs..." şeklinde bağladım. tabi usta ne veriim abime kıvamına gelince de ""2 dürüm dedim (benim gibi iyi yiyenler bilirler ki 2 dürüm aç bir mide için idealdir)

    olm adam 2 tane dürüm getirdi 2 ye bölmüş 4 parça. başta aç olduğum için fark etmedim ama ilki bitince neyle karşı karşıya olduğumu anladım. diğer 2 parçayı yanyana koyup birleştirdim. bakın abartmıyorum elinizi yumruk yapın, ve kolunuzu dirseğinizi kırmadan havaya kaldırın. dürüm öyleydi beyler.

    ben ki yeri geldiğinde 2 çiğ köfte dürümü gömüp, yengenizin kalanını bile yiyen yaşar usta son parçayı yiyemedim.

    biraz reklam gibi olacak ama yanında da 3-4 bardak içecek içtik 14,00 tl hesap ödedik. ben ellerimi yıkadım, tam çıkarken usta kolumdan tuttu ve kısık bir sesle "nasıl? güzel miydi? ikinize baktım toraman gibisiniz, ben de ikinize de double dürüm yaptım ;)" dedi. iyiydi usta eline sağlık diyebildim. yani sizin anlıcanız neredeyse 3 tane dürüm yedim o akşam. bu sır usta-ben ve sizin aramızdan çıkmasın lütfen... saygılar.
    [ispiyonla]
    +10

Tüm Yorumlar

  • enfazlaonalti
    enfazlaonalti 07 Mart 2018 - 17:53@yolcuhb nerede o yer, sağdan soldan işittim öyle bir yerin varlığını. ancak lokasyonu bilmiyorum :) [ispiyonla]
  • witchparvati
    witchparvati 18 Ocak 2017 - 16:47Amk eliyle yoğurdu avuçlayıp sürdü, hayvanlığın ne alemi var hemşerim. Ayılığın ne alemi var ? [ispiyonla]
    +1
  • zpckt
    zpckt 27 Eylül 2016 - 13:39usta işi kalp krizi. [ispiyonla]
    +1
  • carry687
    carry687 27 Eylül 2016 - 01:39yakın çekim alabilir miyiz turan bey [ispiyonla]
    +2
  • mohd
    mohd 26 Eylül 2016 - 23:50oooo almazanı burda görmek te varmış [ispiyonla]
  • resesifkullanici
    resesifkullanici 26 Eylül 2016 - 22:57Yalnız çok yağlı yaptın dürümü ağabey. Ama emek var ortada alkışlıyorum. [ispiyonla]
    +1
  • pideci
    pideci 26 Eylül 2016 - 22:01aga bu sanat [ispiyonla]
    +3
  • edebi
    edebi 26 Eylül 2016 - 19:45Şu herifteki huzurun 3'te biri bende olsa keşke. [ispiyonla]
    +3
  • figopari
    figopari 26 Eylül 2016 - 17:29ortam güzel yemek süperr ama yanlız olmaz mutlu son olması lazımm karı nerede [ispiyonla]
    +2
  • yolcuhb
    yolcuhb 26 Eylül 2016 - 17:14100 kiloyum. arkadaşla bisiklete bineriz akşamları. geçen hafta fatihe gittik sebzeli tavuk dürüm yemeye. çok methetti arkadaş. neyse vardık fakat ben çok açım ve iyi yerim.

    hemen gittim ustanın yanına. kısık sesle "usta bak arkadaş burayı çok övdü. ben normalde sebzeli döner yemem. biz bisikletçiyiz daha çok geçeriz burdan. arkadaşı mahçup etme vs..." şeklinde bağladım. tabi usta ne veriim abime kıvamına gelince de ""2 dürüm dedim (benim gibi iyi yiyenler bilirler ki 2 dürüm aç bir mide için idealdir)

    olm adam 2 tane dürüm getirdi 2 ye bölmüş 4 parça. başta aç olduğum için fark etmedim ama ilki bitince neyle karşı karşıya olduğumu anladım. diğer 2 parçayı yanyana koyup birleştirdim. bakın abartmıyorum elinizi yumruk yapın, ve kolunuzu dirseğinizi kırmadan havaya kaldırın. dürüm öyleydi beyler.

    ben ki yeri geldiğinde 2 çiğ köfte dürümü gömüp, yengenizin kalanını bile yiyen yaşar usta son parçayı yiyemedim.

    biraz reklam gibi olacak ama yanında da 3-4 bardak içecek içtik 14,00 tl hesap ödedik. ben ellerimi yıkadım, tam çıkarken usta kolumdan tuttu ve kısık bir sesle "nasıl? güzel miydi? ikinize baktım toraman gibisiniz, ben de ikinize de double dürüm yaptım ;)" dedi. iyiydi usta eline sağlık diyebildim. yani sizin anlıcanız neredeyse 3 tane dürüm yedim o akşam. bu sır usta-ben ve sizin aramızdan çıkmasın lütfen... saygılar.
    [ispiyonla]
    +10
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...