Tem'i Kapatıp Drift Yapan Düğün Konvoyu

TheDiffrence TheDiffrence diyor ki;
Ülkeden soğumak için bir sebep daha. Drift yapan düğün konvoyu Tem otoyolunu kapattı.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: Drift düğün tem köprü
2 27 Eylül 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • life41
    life41 28 Eylül 2016 - 11:38bende sikmek istiyorum bende, gelini bulun bana :)) [ispiyonla]
    +1
  • iphonesarji
    iphonesarji 28 Eylül 2016 - 00:38tırla, kamyonla dalacak bir babayiğit yok muydu lan o trafikte. [ispiyonla]
    +2
  • onun arabasi var
    onun arabasi var 27 Eylül 2016 - 23:57hepsinin plakasi belli, adi sani belli. hepsi facebook da gururla fotograflarini paylasiyorlar ama tek biri bile ceza almiyor, neden diye soruyorum neden ? neden bu kadar rahatlar, neden ceza almiyorlar, adam akilli biri aciklasin bana bunu [ispiyonla]
    +3
  • hawker
    hawker 27 Eylül 2016 - 23:15böyle orospu çocuklarında işte para [ispiyonla]
    +3
  • hayripotır
    hayripotır 27 Eylül 2016 - 23:10harun taştan değil mi o [ispiyonla]
    +2
  • yasandıbitti
    yasandıbitti 27 Eylül 2016 - 23:05daha iki gün önce benzer bir durumun ortasında kaldım ankara'da. eskişehir yolu üzerinde bir anda ortaya çıkan 30-40 lüks araç aralarda kalan konvoy dışı araçları hiçe sayıp zikzaklar çizerek ilerlediler, belli yerlerde durdular vb. tesadüf konvoyu yapanlar bir arkadaşımın tanıdığı çıktı. kızcağız arkadaşım aranızda kalmış diyince alt tarafı gideceği yere on dk geç gitmiştir demiş bir de. arabalarına 100 bin liranın üstünde para verince asfaltları da kendilerinin sanıyor bu beyinsizler. [ispiyonla]
    +1
  • northwestern89
    northwestern89 27 Eylül 2016 - 22:43o kadar trafikte insansınız inip anasını karısını sikemediniz mi şunların [ispiyonla]
    +4
  • kaz_eti
    kaz_eti 27 Eylül 2016 - 22:40videoya başlık önerim: Tem'i Kapatıp Drift Yapan O.çocukları [ispiyonla]
    +4
  • saykocepkin
    saykocepkin 27 Eylül 2016 - 22:37underground 2'de yerde sıfır çizince puan bile gelmiyor amk siz buna drift diyonuz [ispiyonla]
    +2
  • losta
    losta 27 Eylül 2016 - 22:28kimsenin mi levyesi yoktu amk başka zaman olsa götünüzden levye çıkartırsınız.. [ispiyonla]
    +1
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...