Kropotkin Kimdir? - Celal Şengör

zamazingooo zamazingooo diyor ki;
10 Şubat 2016 Teke Tek Özel programında söz döndü dolaştı Kropotkin'e geldi. İşte Celal Hoca'nın Kropotkin'in hayatını özetleyen o kısım.
Kategori: Medya
sitene ekle
Etiketler: kropotkin celal şengör fatih altaylı teke tek habertürk anarşizm coğrafya evrim
66 24 Kasım 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • mentor
    mentor 24 Kasım 2016 - 22:54Öyle bir üslubu var ki asırlar boyu konuşsa sıkılmazsın.
    +19
  • sweetdreams
    sweetdreams 25 Kasım 2016 - 08:28Bu adam da profesör, benim okulumda slayttan okuyup ders anlatan da profesör. Yorum yok.
    +16

Tüm Yorumlar

  • xeniusian
    xeniusian 28 Kasım 2016 - 10:42hiç duymamıştım kropotkin'in adını. Bunun kabahatlisi içinde yaşadığım çevre/toplum mu devlet mi öğretmenlerim mi eğitim sistemi mi yoksa entelektüaltieteye ayıracak vaktrimizin tamamını işgal eden ekonomik/çalışma sistemi mi yada ben miyim?
    +3
    • beyourself
      beyourself 26 Kasım 2016 - 04:23suan turkiyede ki cogu universitelerinde sozde profesorler rus edebiyatindan yazar dahi soylemezler.
      +1
      • banadabibardaksu
        banadabibardaksu 25 Kasım 2016 - 22:09bilgi sahibi profesörü dinlemekte bir başka oluyor.
        +2
        • glock21
          glock21 25 Kasım 2016 - 21:24@gijdillax haksız mı AMK?
          • ninno
            ninno 25 Kasım 2016 - 20:14yasasin yoldas kropotkin
            +2
            • kemalkılıcdaroglu
              kemalkılıcdaroglu 25 Kasım 2016 - 17:25@gijdillax,yediği bok beynini bulandırmış olabilir.
              • gijdillax
                gijdillax 25 Kasım 2016 - 14:14turk devrimcilerine eskiya dememis miydi, 12 eylul darbe ve iskencelerini ovmemis miydi bu hoca? niye rusun devrimcisini salyalari aka aka methediyo?
                • windofwild
                  windofwild 25 Kasım 2016 - 13:53biraksan sabaha kadar anlatir.. muthis bir beyin
                  +1
                  • turkishlove
                    turkishlove 25 Kasım 2016 - 13:03ya hiç bir ünlünün fanı falan değilim diye biliyordum ben kendimi ama galiba ben bu adamın fanıyım lan... tüm yazılarını saklıyorum, internet üzerinde Celal Şengör içerikli tüm videoları izledim, bazılarını birden çok izledim. sünnet videosunu bulsam onu da izlerim... nasıl bir bilgi patlamasıdır nasıl güzel bir anlatımdır yarappi...
                    +3
                    • hafizdurruti
                      hafizdurruti 25 Kasım 2016 - 12:40kropotkin celal şengöre zıt bir karakter olmasına rağmen çok güzel anlatmış.
                      +6
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...