Harry Potter'da Kameramanın Görünmesi

Hazır site Türk sinemasındaki hatalara sarmışken, ben de meşhur Harr Potter filminde, kameramanın göründüğü sahneyi paylaşayım dedim. İtalyanca ne ayak diyeceksiniz, youtube'da İtalyanca hazır kesilmişini buldum.
Kategori: Film
sitene ekle
Etiketler: harry potter kameramanın görülmesi italyanca
4 27 Aralık 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • reytinghamdi
    reytinghamdi 27 Aralık 2016 - 02:41Daha bugün izledim filmi sinetivi de mi ne vardı. Hiç dikkatimi çekmedi Zaten ben filmleri dümdüz izlerim daha sonra bütün her şeyi başkalarından okurum. [ispiyonla]
    +11
  • cryzy
    cryzy 27 Aralık 2016 - 18:35ne yapalım amk gidip dvdyi iade mi edelim [ispiyonla]
    +8

Tüm Yorumlar

  • baymuamma
    baymuamma 28 Aralık 2016 - 23:17ne var lan uslu uslu çekiyor adam [ispiyonla]
    +1
  • gagnant
    gagnant 27 Aralık 2016 - 22:48yemin ederim şu an tv de izliyordumm [ispiyonla]
    +1
  • bayburtluzihni
    bayburtluzihni 27 Aralık 2016 - 20:04aradım bulamadım. kör olası çöpçüler... Nerde lan pür dikkat izledim yok?? [ispiyonla]
    -1
  • barra
    barra 27 Aralık 2016 - 19:44aq okuyan da kameraman çıktı sahnede yürüdü sanıcak bu ney [ispiyonla]
    +3
  • cecece
    cecece 27 Aralık 2016 - 18:38öyle başlık atınca kameraman ortaya çıkıp göbek attı sandım. [ispiyonla]
    +5
  • cryzy
    cryzy 27 Aralık 2016 - 18:35ne yapalım amk gidip dvdyi iade mi edelim [ispiyonla]
    +8
  • mahmutgelberi
    mahmutgelberi 27 Aralık 2016 - 18:18çocukken bana harry potter'i oynayan daniel radcliff çok hastaymış ve geri zekalıymış o yüzden sırlar odası ndan başka film çeviremeyecekmiş demişlerdi çok üzülmüştüm. [ispiyonla]
    +1
  • felekbizegulmez
    felekbizegulmez 27 Aralık 2016 - 17:17bi rüyamı anlatıyım harmonyle sevgili olduktan sonra ayrı bi eve çıkmışız falan sonra uyandık ben ondan önce uyandım, uyuyo numarası yapıyorum, bu sonra beni öptü bende uyanmış gibi yapıp kalktım, kahvaltı yaptık ben onu ugurladım işe gitti sihir bakanlıgında çalışıyomuş. kötü haber ben gene işsizim rüyada bile aq. bütün gün evde cips kola akşam oldu, kapı çaldı harmony geldi ateşli bi gece geçirdikten sonra duş aldık birbimizi köpükledik, sonra sarılarak uyuduk... the end [ispiyonla]
    +2
  • felekbizegulmez
    felekbizegulmez 27 Aralık 2016 - 16:522008 yılına kadar yani liseye geçiş sürecime kadar; ibne harry nin yerine o okula gitmeyi, sınıf seçiminde o şapkayı takmayı, harmony ile önce didişip sonra kanka daha sonra da sevgili olmayı az hayal etmedim:( [ispiyonla]
    +2
  • sixtyone61
    sixtyone61 27 Aralık 2016 - 16:03ulan ben de hala video niye durdu diye bakıyorum. [ispiyonla]
    +4
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...