Hooverphonic - Eden (Huzur ve Hüzün içerir)

fenderz fenderz diyor ki;
Did you ever think of me
As your best friend
(En iyi arkadaşın olarak beni hiç düşündün mü?)

Did I ever think of you
I'm not complaining
(Seni hiç düşündüm mü? şikayet etmiyorum)

I never tried to feel
(Hiç hissetmeye çalışmadım)
I never tried to feel this vibration
(Hiç hissetmeye çalışmadım bu hazzı)
I never tried to reach
(Hiç ulaşmaya çalışmadım)
I never tried to reach your eden
(Hiç ulaşmaya çalışmadım senin cennet bahçene)

Did I ever think of you
As my enemy
(Seni düşmanım olarak hiç düşündüm mü?)

Did you ever think of me
I'm complaining
(Beni hiç düşündün mü? Şikayetçiyim)

I never tried to feel
I never tried to feel this vibration
I never tried to reach
I never tried to reach your eden

İncile göre "eden" kelimesi, adem ile havvanın kovulmasına sebep olan yasaklı meyveye sahip ağacın da bulunduğu cennet bahçesi olarak tanımlanır.

Şarkı her ne kadar bir sevgiliye yazılmış hissi uyandırsa da aslında bir kulun tanrısına yakarışı olarak betimleniyor.

O kadar tercüme de ettim admin, paylaşmasan da en azından benim sayfama koy bu şarkıyı.
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: Hooverphonic Pop Columbia Eden
38 29 Aralık 2016
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • saulgoodman
    saulgoodman 29 Aralık 2016 - 18:42Admin bunu yanlışlıkla kabul etmediyse ben de bişey bilmiyorum [ispiyonla]
    +15
  • militoo41
    militoo41 29 Aralık 2016 - 14:44Sahaf kedisi pedro , Ekşi sözlük ve uludağ sözlük yazarı kendisi kendisine ulaşmam lazım beyler.Bu sitede yıllardır var olan bir dostunuz,arkadaşınızım ocağın ilk haftası yada ikinci haftası bir kitabım çıkıyor Allahın izniyle,kendisinin bir sözünden esinlendim fakat kendisine ulaşamıyorum o sitelere üye değilim site adminleride yardımcı olmuyor pek iplemiyor anlayacağınız.Belki o arkadaşımız buralardadır yada bilen tanıyan vardır lütfen yardımcı olurmusunuz. [ispiyonla]
    +8

Tüm Yorumlar

  • humeros
    humeros 30 Aralık 2016 - 14:25@militoo41 ilettim mesajini, kitabin da hayirli olsun. Adini soyle biz de okuyalim. [ispiyonla]
  • zamazingo77
    zamazingo77 30 Aralık 2016 - 07:36mad about you ve hotel montepulciano çok iyi şarkılardır [ispiyonla]
    +2
  • efonalti
    efonalti 29 Aralık 2016 - 21:28teşekkürler @fenderz [ispiyonla]
    +2
  • mümin messi
    mümin messi 29 Aralık 2016 - 19:59alkışlar sana gelsin güzel insan [ispiyonla]
    +5
  • Transdeller
    Transdeller 29 Aralık 2016 - 19:06Muhteşem ya [ispiyonla]
    +5
  • saulgoodman
    saulgoodman 29 Aralık 2016 - 18:42Admin bunu yanlışlıkla kabul etmediyse ben de bişey bilmiyorum [ispiyonla]
    +15
  • hlksnrr
    hlksnrr 29 Aralık 2016 - 16:37Site sayesinde güzel şeyler keşfediyorum, buda onlardan biri teşekkürler... [ispiyonla]
    +6
  • yok ulan işte
    yok ulan işte 29 Aralık 2016 - 16:11militoo41 vay be kitap yazmış adam adı sanı konusu nedir kardeşim kitabının [ispiyonla]
    +5
  • kultablosu
    kultablosu 29 Aralık 2016 - 15:41burda hooverphonic'i görmek beni şaşırttı. mad about you'nun piano versiyonunu öneririm. noemie wolfs döktürmüş yine. [ispiyonla]
    +8
  • felekbizegulmez
    felekbizegulmez 29 Aralık 2016 - 15:16güzel paylaşım tşkrlr ama ben sarışın olan bayan vokalisti daha çok beğeniyorum onun sesi daha çok hoşuma gidiyor... çalma listemde 4 5 şarkısı var. açar ara sıra dinlerim [ispiyonla]
    +4
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...