Necmiye ile Keyifli Anlar - Türk İşi BDSM

kazmatik kazmatik diyor ki;
Bu videoda sahibe bir ablamızın kölesi Necmiye'yi nasıl oynattığını ve onunla nasıl eğlendiğini izliyoruz. İyi seyirler.
Kategori: Türk İşi
sitene ekle
Etiketler: necmiye bdsm türk işi oyna necmiye köle hav hav
8 26 Ocak 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

Tüm Yorumlar

  • buyrultu
    buyrultu 31 Mayıs 2017 - 20:03ulan uzaktan bakınca kamyoncu abi gibi vücut var. koca herif, yaptığına bak [ispiyonla]
  • delialyon
    delialyon 31 Ocak 2017 - 21:52türk erkeğinin aile içindeki halini hiçbir video bu kadar sarih anlatamaz [ispiyonla]
  • iceman1903
    iceman1903 30 Ocak 2017 - 12:30kadın evde ayı oynatıyor amk [ispiyonla]
  • hakkıbulut
    hakkıbulut 28 Ocak 2017 - 19:35ben bunun sayfasına girdim necmiye ile keyifli anlar kölem safiyeyi dövdüm hayiriyeye haddini bildirdim tarzı başlıklar vardı. lezbiyen videoları zannettim. videolardan sonraki hayal kırıklığımı anlatamayacağım. :( [ispiyonla]
  • ay103531022
    ay103531022 28 Ocak 2017 - 19:10Ulan zina yaparsın dersin rabbim nefsime yenik düştüm affet dersin, bunu nasıl açıklıyıcaksın amk [ispiyonla]
    +3
  • askimciktidur
    askimciktidur 28 Ocak 2017 - 14:39açılın bdsm hikayem var..

    bi gün ekşi sözlükte bi kızla konuşuyorum edirnede oturuyor. allem edip kallem edip buluşma ayarladım. 30 una merdiven dayamış bir kadın ben ise 23 yaşındayım o zaman. bindim arabaya gittim. elimde bi kutu çikolata var. çikolataya dikkat.

    gece saat 11 gibi orda oldum. ilk görüşmemiz daha yemek yedik sohbet muhabbet derken hava aydınlanmaya yakın ben bunu sikemiycem herhalde diyerek bi yatmak için bi battaniye istedim. battaniye var üstümde ama hala sohbet ediyoruz konu müziğe falan geldi bu telefondan bi kaç klip açtı izletiyor derken dedim ilk yoklamayı yapayım.. dedim sen üşümüyo musun ya girsene battaniyenin altına.. hemen girdi ikiletmedi cümlemi.. sırtı bana dönük hatunun.. rahat 40dk dayadım.. benimki oldu keser sapı gibi derken kadın da oynatıp duruyor kalçasını derken dayanamadım elimle kalçasını sıktım, bana döndü öpüşmeye başladık derken ön sevişmeyi fazla uzatmayıp soyunmaya başladık.. bi dk dedi içeri gitti

    bi tane vibratör getirdi. G noktasından uyarılıp boşaldın mı hiç dedi yok dedim denemek ister misin dedi olur dedim deneriz ya nolcak.. ben düşünüyorum ulan sonunda boşalma olan bi olay ne kadar kötü olabilir ki..

    hemen gülerek içeri gitti elinde mor renkli bi vibratör getirdi yanında kayganlaştırıcı jel getirmiş o da mor renkli markası okey miydi durex miydi neydi. dedim herhalde kendini dildoyla parmaklattırıcak hala öyle saf ve temiz düşünüyorum..

    sever misin dedi?
    seks için her şey mübah bebeğim diyerek dudağından öpmeye devam ettim.. hadi boşaltayım seni dedi. sırt üstü yattım dildoya jel sürdü bacaklarını açsana dedi. niye dedim, seni boşaltıcam diyince ben anladım götüme sokacak o şeyi.

    dedim ben normal seks seviyorum böyle şeylere karşıyım hakaret sayarım dedim tartıştık amk kalktım geri döndüm eve. çok gururum kırılmıştı lan. sikilmiş gibi hissetmiştim ilk defa
    [ispiyonla]
  • nameless1912
    nameless1912 28 Ocak 2017 - 12:41bi am uğruna ne hale girmişsin Hilmi abi.. [ispiyonla]
  • sahin t
    sahin t 28 Ocak 2017 - 10:34Diğer videodaki popüler "tarhana" yorumunu kopyalayıp, prim yapmaya çalışanlar var. Asıl köleleşen onlar.. [ispiyonla]
  • burak999
    burak999 27 Ocak 2017 - 23:34işin sonunda karı verecek diye mi bunca kepazelik yoksa harbiden zevk mi alıyorlar:S [ispiyonla]
    +2
  • ynsr
    ynsr 27 Ocak 2017 - 21:50lan bunlar hiçmi memleketten ulan emmimgil görür komidinden tanır vurmaya gelir felan diye düşünmüyorlarmi acep ? [ispiyonla]
    +7
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...