Düğünde İç Çamaşırı İle Masa Üstünde Döktüren Hatun

exixiz exixiz diyor ki;
Düğünde eğlenmek vur patlasın çal oynasın da bir yere kadar. Bu hatun işi oldukça abartmış yarı çıplak çıktığı masanın üstünde milleti eğlendiriyor.
Kategori: +18
sitene ekle
Etiketler: düğün iç çamaşırı oynayan kız hatun komik videolar
12 10 Şubat 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • mandos
    mandos 10 Şubat 2017 - 15:49orta doğu, orta doğu
    heryeri terörist dolu
    kim lanetledi bu toprakları
    hangi amına koduğumun oğlu

    orta asyada bok mu vardı ?
    niye göçtük lan buralara
    başka yer mi bulamadık
    komşu olduk araplara

    yapacağınız işe tüküreyim
    ben burada şiirimi bitireyim
    son bir sözüm var atalarıma
    göç ettiğiniz yeri sikeyim
    [ispiyonla]
    +26
  • hiyarfuat
    hiyarfuat 10 Şubat 2017 - 15:49Erkeklerin büyük yüzdesi muhabbet ediyor aq bolluk böyle bişey [ispiyonla]
    +16

Tüm Yorumlar

  • shamanking
    shamanking 11 Şubat 2017 - 18:35gelinin kız kardeşi [ispiyonla]
  • bar_maid
    bar_maid 11 Şubat 2017 - 15:46ortaasyadan göç ettik de cok fazla ilerlemişiz bildiğin kürt mahallesine mahallesine taşınmışız biz ya [ispiyonla]
    +2
  • hamzacan
    hamzacan 11 Şubat 2017 - 03:42egil de bir kokliyim derdim :/ [ispiyonla]
    -1
  • osmndnc
    osmndnc 11 Şubat 2017 - 00:35lan bu kadar bol mu ya da erkekliğinize zıpara mı çaldınız.
    Türkiye de olsa erkeklerin gözü çitam tur döner ve diyalog şu olur:
    - Necati yapma diyorum necatiiiiii
    - Bakmıyorum hayatım
    - Nankör herif ben senin neyine yetmiyorum ku orospuya bakıyosun!!
    [ispiyonla]
    +6
  • marqui
    marqui 10 Şubat 2017 - 22:08bir yanımız maymunlar cehennemi bir yanımız bahar bahçe.ah be canım atam siktiğimin araplarına doğru kurtaracağına balkanlara doğru kurtaraydın ya vatanı [ispiyonla]
    +8
  • kurt262626
    kurt262626 10 Şubat 2017 - 20:54muhtemelen olayın geçtiği yer bulgaristan şarkıda çingenelik ve ortamda gereğinden fazla çıplaklık var kadındaki ucuz royben gözlük,çorabındaki yırtıklık, seksi iç çamaşırı oldukça etkiledi.
    ayrıca ortamdaki erkeklerin doymuşluğuda gözümden kaçmadı aynı olayın ülkemizde olması durumunda yaşanacakları düşünemiyorum
    [ispiyonla]
    +2
  • erh1980
    erh1980 10 Şubat 2017 - 20:05günlük göt gıdamızı aldık çok şükür. [ispiyonla]
    +1
  • ben tekim
    ben tekim 10 Şubat 2017 - 18:52lan biriniz de kaldırıp kafayı bakın nasıl bir doygunluksa artık. ben 3. kez izliyorum [ispiyonla]
    +1
  • azimborader
    azimborader 10 Şubat 2017 - 18:39bu kadını bulun lan Allahsızlar. [ispiyonla]
  • oytunkaan
    oytunkaan 10 Şubat 2017 - 18:21Şarkıcı söyleyemiyo hatun dans edemiyo!! Sokaktan kapıp getirmişler gibi... [ispiyonla]
    +3
© 2004 - 2018 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...