1997 Akbank - Komşu Reklamı

beyaban61 beyaban61 diyor ki;
Ferhan Şensoy ve ailesinin birlikte oynadığı Akbank reklamı.
Kategori: Reklam
sitene ekle
Etiketler: Akbank 1997 Ferhan Şensoy Derya Baykal ak pc kayseri havale bankacılık banka kahve kapı internet
9 18 Mart 2017
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • akıkapasitörü
    akıkapasitörü 18 Mart 2017 - 17:54bankalar, ceplerimize göz dikmiş orospu çocuğu dolanırıcı sürüsünden başka bir bok değiller, bu sanatçı geçinenlerin, halkçı geçinen tiplerin koşarcasına reklamlarda yer alması hiç mi kanlarına dokunmuyor? [ispiyonla]
    +9
  • aeolion
    aeolion 18 Mart 2017 - 17:00iki buçuk dakika reklam mi olur amk [ispiyonla]
    +4

Tüm Yorumlar

  • ahbemaruf
    ahbemaruf 19 Mart 2017 - 02:11@akıkapasitörü tamam kardeşim bankalar cebimize göz dikiyor haklısın.
    bir miktar paraya ihtiyacım olduğunda borç olarak verecek misin faiziyle veya reklamda oynayan adama reklamda oynamadığı zaman oradan alacağı parayı verecek misin
    [ispiyonla]
    +1
  • westxx
    westxx 18 Mart 2017 - 23:48ulan bu reklamda fosil olmus dolayısı ıle bizlerde [ispiyonla]
  • agah tasci
    agah tasci 18 Mart 2017 - 23:11Reklamın sonunda giren Kenan adlı kişiyi Sinan Çetin seslendiriyor. Bu boktan reklamı da Sinan Çetin yönetmiş zaten. Kenan'la ilgili ilginç bir hikaye vardı, yanlış hatırlamıyorsam bir yerde hademe ya da hasta bakıcıydı ve çok emin olmasam da bu reklamlarla biraz şöhret olduktan sonra eşini ve çocuklarını terk etmişti. Sinan Çetin sanırım ona bir de çok tutmayan bir dizi çekmişti. [ispiyonla]
  • ay1981656784
    ay1981656784 18 Mart 2017 - 22:01o değilde ben reklamdan hiç bir şey anlamadım reklam tamamen matıksızlik dolu hele biri bana reklamin sonunda çıkan adamı açıklasın ne lan o öyle neden ortaya çiktı ne dedi hiç anlamadım... [ispiyonla]
  • agnostikal
    agnostikal 18 Mart 2017 - 21:50nutellanızın amk...palm yağının da amk [ispiyonla]
  • darkosman
    darkosman 18 Mart 2017 - 19:21bankalara laf etmeyin lan..babam borç vermedi amk bana bankaya bir telefonla borç alıyorum..insanlar yrrak olmuş en azından borç alacak birilerinin olması güzel..her şimdi bende babama borç vermiyorum o ayrı.. [ispiyonla]
    -1
  • akıkapasitörü
    akıkapasitörü 18 Mart 2017 - 17:54bankalar, ceplerimize göz dikmiş orospu çocuğu dolanırıcı sürüsünden başka bir bok değiller, bu sanatçı geçinenlerin, halkçı geçinen tiplerin koşarcasına reklamlarda yer alması hiç mi kanlarına dokunmuyor? [ispiyonla]
    +9
  • firatyigit
    firatyigit 18 Mart 2017 - 17:29Gyras'ı neden eksiliyorsunuz? Açıkçası ben sonuna kadar katılıyorum kendisine.Çemberin dışından idealist takılıp da en ufak şahsi menfaat fırsatında doğrularını bir bir harcayan nicelerini görmüyor muyuz çevremizde? Yön(usta bir tiyatrocu da olsa) tanınmış bir simaya çevrildiğinde neden gereksiz savunuculuk yapıyoruz? [ispiyonla]
  • aeolion
    aeolion 18 Mart 2017 - 17:00iki buçuk dakika reklam mi olur amk [ispiyonla]
    +4
  • gyrass
    gyrass 18 Mart 2017 - 16:39ya bilmiyorum ben mi çok sığ bakıyorum yoksa bu insanlar mı puşt bilmiyorum. Ulan bu ferhan şensoy solcu güzellemeleri falan yapıyor amk [ispiyonla]
    -1
© 2004 - 2017 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...